7 Gün block yedi hesabım nasıl oldu bilmiyorum açtırmanın bir yolu varmıdır acaba:(:(
7 Gün block yardım please
· 25 Yanıt · 6.2K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
7 gun bekleyeceksın
Silk yuklemeden illegal program kullanmak silkroad için yasaktir.
1. ceza 7 gün
2. ceza 14 gün
3. ceza Sonsuz.
1. ceza 7 gün
2. ceza 14 gün
3. ceza Sonsuz.
daha 3 gün önce 500 silk aldım ben :'( gm ye ulaşıp açtırmak gibi bi çözüm yokmu??
Hangi bottu ?
kesin sroking veya başka beleş bi bot 😄
Hayır her ay 15 tl veriyorum İsrobot :'(
galiba isrobot Sroguard Kapatarak Girio Ondan Çakmışlardır
sBot guard ı Engellemden girio Sbotda Çakılmıo dikkat et 1 defa daha yakalanırsan direk sat carı 😄
sBot guard ı Engellemden girio Sbotda Çakılmıo dikkat et 1 defa daha yakalanırsan direk sat carı 😄
1 Aydır Oynadım her türlü illegal var silk almadım blocksuz duruyorum 😊 acımışlardır belki 30 level olunca bot olarak Sbot ve ya İsrobot kullan 😊
İsrobot kullanıyordum artık Sbot kullanıcam açıldığında 98 lvl im 30 lvl deil :)))
İsrobot kullanıyordum artık Sbot kullanıcam açıldığında 98 lvl im 30 lvl deil :)))
Kendi Charımdan Bahsetmiştim 😊 30 levelimde 0 silk alıp gittigi yere kadar götürücem
hea pardon o zaman
Ben 1 hafta boyunca napcam yaa sıkıntıdan patlarım pre de boşa gidiyor off yokmu bi çaresi:S
Ben 1 hafta boyunca napcam yaa sıkıntıdan patlarım pre de boşa gidiyor off yokmu bi çaresi:S
tabiki var çaresi : sayılı günler çabuk geçer 😆
Ogame oyna zevkli oyun 😊
Ogame bakıcam;)
Sbot kullanıyorum silk de alıyorum düzenli fakat bugün bende block yedim. Joymax çığrından çıktı 2000+ bot verken serverde block luycak char bulamadılar. 😞
W
WalesNegras
⭐ 19y
xD
U
Unforgiven
⭐ 17y
7 gun bekleyeceksın
1. ceza 7 gün
2. ceza 14 gün
3. ceza Sonsuz.
Güzel bi uygulama olmuş bi seferde. 2100 lere ulaşıyordu önceden. 😄
reklam olmasın ama GM lerin en zor tespit ettiği bot sbot. Clienti değiştirmediğinden saptayamıolar.
mühebbet ceza mı veriyor gm illegal proğram kullanınca
mühebbet ceza mı veriyor gm illegal proğram kullanınca
İlk bot kullandığını farkettiklerinde 7 gün, bunun tekrarlanması halinde 14 gün block alıyorsun .
Eğer üçüncü kez tekrarlanırsa süresiz olarak banlanıyorsun . 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap