Icerige atla
Extraloob

@@ +7 BASMA REHBERi @@

· 41 Yanıt · 8.4K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
N
Nosferatu ⭐ 19y
3.5 yıldır oynuorum bu oyunu bole bişeyide ilk kez gordum. 8 10 tane +7 4-5 tane 9 yapdım hic bole urasmadım ama.
G
garip_avci ⭐ 18y
Şans olmayan tek tarafı İtemin durability sinin % desi ne kadar yüksekse + tutma şansı okadar yüksektir. Ayrıca silahı tamir ettirince örnek olarak durability 110/100 (%54) gibi olmalı.
Bazı itemler örneğin 119/110 da kalıyor.bunlara + basmak zordur.

o 110/110 olanlar npc den direk alınanlar veya düştükden sonra hiç kullanılmamış olan silahlar. kullanıldıkdan sonra repair ettirice hiç bir silah 110/110 olmaz hepsi 110/119 da kalır.
ve +5, +7, +9 basma işi tamamen oyundaki bugları takip etme ve şans işidir eğer bir bug yakalayabilirseniz +9 u bi kerede rahatca basabilirsiniz. ama bunu yakalamak kolay değil 7/24 oyunu oynayıp çok iyi takip etmek gerekiyor ^^
A
anibus ⭐ 18y
bug derken ?
O
benim daha kıas bi yolu var al elixirleri bas +7 olana kadar bu daha mantıklı bence 😆
A
aboc ⭐ 19y
Ben denedim ve 2 tane yaptım-sattım. sıra çok önemli ve herşeyi okumadan girişmeyin. bu arada 350 silk civarı masraf istiyor bir çok tablette cabası. Sıralama şöyle :

➡️ +1, +2, +3 basıyoruz.
➡️ 2 adet steady basıyoruz ve +4 oluyor.
➡️ 1 gün kullanıyoruz.
➡️ 2 luck basıyoruz ve +5 oluyor.
➡️ 1 gün kullanıyoruz.
➡️ sırasıyla 1 immortal, 2 steady ve 1 astral basıyoruz.
➡️ + basıyoruz ve +6 oluyor.
➡️ 1 gün kullanıp 2 steady, 2 luck basıyoruz.
➡️ ve silahımız +7 oluyor.

işte böyle ama söyliyim; "ay sıkıldımda +7 basayımda" kafasıyla olmaz bu iş. gerçekten yatırım ve hazırlık gerekiyor. 3-4 güne yakın zaman istiyor. ve ilk denemede +3 olmayan silahı atın gitsin birşey olmuyor. mümkünse daha önce + basılmamış olduğundan emin olun. yaratıktan düşmesi tercihimdir. sıralama ve bu "silahın sıfır olması" zorunluluğu çok önemlidir. sabırlı olun, olacaktır. gidip hazır +5 silaha basıp parçalayan kişiler küfür etmesin. umarım yardımcı olmuşumdur.

ilk seferde +3 olmaya silahı atın gitsin demişsinde bende bi bow vardı ve ilk bastığımda +1 bile yanmıştı ama onu hırsla +7 yaptım kullandım ve sattım bnce şans işi ama genede emeğine sağlık...
_
_Desmond_ ⭐ 19y
Şans olmayan tek tarafı İtemin durability sinin % desi ne kadar yüksekse + tutma şansı okadar yüksektir. Ayrıca silahı tamir ettirince örnek olarak durability 110/100 (%54) gibi olmalı.
Bazı itemler örneğin 119/110 da kalıyor.bunlara + basmak zordur.

o 110/110 olanlar npc den direk alınanlar veya düştükden sonra hiç kullanılmamış olan silahlar. kullanıldıkdan sonra repair ettirice hiç bir silah 110/110 olmaz hepsi 110/119 da kalır.
ve +5, +7, +9 basma işi tamamen oyundaki bugları takip etme ve şans işidir eğer bir bug yakalayabilirseniz +9 u bi kerede rahatca basabilirsiniz. ama bunu yakalamak kolay değil 7/24 oyunu oynayıp çok iyi takip etmek gerekiyor ^^

kullanıldıktan sonra hiç bir silah 110/110 olmaz demişsin. Burada yanlışın var bal gibi oluryor.
L
lugburz ⭐ 18y
ss + bence şans işi kendim hep +3 ten 4 e yakıyorum 7 bizi aşar
D
şans olacak herseyden önce
O
okammmm ⭐ 18y
şans işi oldugunu düşüncesindeyim 😎
P
PHR34|< ⭐ 18y
Teşekkürler, ama neye dayanarak +7 rehberi diye başlık açabiliyosun ?
Önce göstermen lazım bu yöntemde % kaç basabiliyosun +7, kesin oluyor mu ?
Bence taktik değil, biraz şans meselesi..

ben zaten yazdım orda bende %100 sonuç verdi. ama olurda bişe olur olmaz filan küfür yerim hiç bişe demedim. ama oluyo yani. sende öasraf gerektiriyo diye olumsuza vuruyosun. alla alla.

Her Seferinde %100 Dıyosan Sroda Elınde +7 Olmayan Char Kalmaz Bu Saydıklarını Adama 2-3 Gunde Toplar...Bencede Piyango Tarafı Buyuk
P
Presence ⭐ 19y
hurafe bunlar böyle şeyler yok tamamen şanş meselesi öyle olsaydı herkez +7 basardı zaman geliyor bazen +2 tutturamıyorum

he şans şans 1516546134 tane +9 basan adam biliorum neyden bahsediosunuz adamlar bi açıklık bulup yapıolar bu hem para hem taktik hemde şans gerektiren iş die düşünüorum sadece şans olamaz sans olsaydı herculeste 5555 tane +9 olmazdı !!!!
L
leyon2008 ⭐ 18y
palavra bunnar okadar stone felan alcana elixer weapon al 300 unit 400 unit bas gitsin
T
tyson2 ⭐ 16y
valla +6 yanarsa kötü olur hiç denemeyim 😊
B
bora11 ⭐ 16y
yöntem çook saçma!!! astral la ne ilgisi var boşa silk harcanmıs oluncak. onun yerine plus+lucky dress ve şansın olck. 2-3 tane +5 iteme sırasıyla + dene ve yak. sonra bascğın iteme lucky stone basıp oyundan cıkıp gir ve bas. bu dha mantıklı yöntem :)) 4 tane +9 bastım böle advenced sız tabi 😊 bunun içinde 3 tane +7 item yaktım ama...
A
ATF ⭐ 17y
Kim Hortlattı bu konuyu 😆
C
Coq'Right2 ⭐ 16y
Kim Hortlattı bu konuyu 😆

+1 😈
E
emc ⭐ 18y
Premium Plus + avatar dress de 3 adet 1 % lucky ile +1 +2 de başarısız oluyor. Madem konu hortladı devam edeyim.
3000 silk gitti magic pop'a ortada bişi yok. Millet yeni serverda Nova Sun düşürür. Bende bişi yok.
_
_ThE_END ⭐ 18y
+7 basma taktigi bu degil.bakın
''ben +4 yaptıktan sonra astral ve immo yaptım.sonra babam bakkala gönderdi sigara almaya.1 paket winston light ve 1 litrelik coca-cola alcaksınız.daha sonra pc başına gelip + basın +5 olcak.sonra sigarayı babanıza verin we kendinize 1 bardak cola alın.sonra fatiha beraberiyle(istediginiz sure yi okuyabilirsiniz diger +7 mdede elham okumuştum) + nızı basın.+6 oldugunu göreceksiniz.işte işin zahmetli kısmı...site linki vermek yasak oldugunu sanıorm o yüzden link veremicem.daha sonra yarım saat adult video lar izleyin ve işinizi bitirin.sonra da +7 nizi deneyin...''
artık iteminizin +7 oldugunu görecek ve mutlu olacaksınız.ben denedim işe yarıo<---
C
cLonny ⭐ 18y
350 silk harcanacak +7 silah için ?^^ arkadaş yeni başlamış herhalde +7 bir silah için 350 silk harcamak zorundasınız diyor
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
350 silk harcanacak +7 silah için ?^^ arkadaş yeni başlamış herhalde +7 bir silah için 350 silk harcamak zorundasınız diyor

valla burda işin üstadı var beyler adam koleksiyon yaptı +7 ve üstünde hiç silk milk de harcamadı bir de bize öğretse pray:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: