Icerige atla
Extraloob

+7

· 23 Yanıt · 1.9K görüntüleme
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
+9 yeter bize tek B kaldı oda benim için cocuk oyuncagı ™

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
23 Yanıt
A
AAnGeLL ⭐ 18y
Parlamıyor silah glowu unutmuşlar sanırım yada böyle? tebrikler premiumsuz basmışsın birde hayırlı olsun.
W
Warrison1 ⭐ 16y
OMG gratz^^ tebrikler
S
Shutetsu ⭐ 16y
hayırlı olsun (:
K
KeepinGS ⭐ 16y
Tebrikler de su inti bi 7 yapsan.. cok gıcık duruyor xD
R
Rochas ⭐ 16y
Hayırlı olsun
E
Elysion-X ⭐ 16y
tebrikler bir yanada

hacı socket stone almışsın sen copper coin & iron coin nereden buldun bi anlatırmısın ? 😄
S
Tamam poseidon'da oynanmaz artık. Joymax'e söyleyin düzceliye versin orayı 🤘
K
Kitty ⭐ 16y
BRAVOOOOOOOOOO:D
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
tebrikler bir yanada

hacı socket stone almışsın sen copper coin & iron coin nereden buldun bi anlatırmısın ? :D

cave uniqlerınden dusuyo ben tanesini 100m den aldım
E
Elysion-X ⭐ 16y
tebrikler bir yanada

hacı socket stone almışsın sen copper coin & iron coin nereden buldun bi anlatırmısın ? :D

Meslek cavelerindeki uniqlerdenmi düşüyor bu yoksa rütbe görevi cavesindemi düşüyor? Meslek cavedekilere hep gidiyoruz bişey düşmüyoda 😄
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
tebrikler bir yanada

Meslek cavelerindeki uniqlerdenmi düşüyor bu yoksa rütbe görevi cavesindemi düşüyor? Meslek cavedekilere hep gidiyoruz bişey düşmüyoda :D

herhalde nehiti selket ten dusuyo
C
HAyırlı olsun Bro =) Copper Coin Ne işi Yarıyor Fiyatı nedir ? Baron gorevii yaparken dustude 😊
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
HAyırlı olsun Bro =) Copper Coin Ne işi Yarıyor Fiyatı nedir ? Baron gorevii yaparken dustude :)

silaha ve esyaya yani sade chest blue basılıyo yüzkcüden bakabilirsin iron ve copper coin ne kadar ister diye ironlar 30m copper ise 100m den satiliyo bizim serverde
C
HAyırlı olsun Bro =) Copper Coin Ne işi Yarıyor Fiyatı nedir ? Baron gorevii yaparken dustude :)

silaha ve esyaya yani sade chest blue basılıyo yüzkcüden bakabilirsin iron ve copper coin ne kadar ister diye ironlar 30m copper ise 100m den satiliyo bizim serverde

hmm saolsın 2 tane Baron görevinde geldi satarm 😊 😊
N
Adv elixir basılamıyor mu A grade silahlara ?
D
duzceli81 OP ⭐ 17y

basılıyo
N

basılıyo

B basarsan çok hoş bir makine olur sanıyorum 😊
Hayırlı olsun bu arada.
G
GNR ⭐ 18y
tebrikler bir yanada

hazır socket mi yoksa coin mi 100m den aldın ? coins ise cok cok cok para vermissin bilgine bu charla gitsen 1 haftada tamamlarsın butun socketleri
tebrikler bir yanada

Job cave uniques Selket - neith - anubis - isis - haroeris - seth bunlardan cıkabiliyor ve 100% çıkyıor iron - cooper Silver ve gold kestigin unique gore degişiyor nadirde olsa çıkmama şansı var

Ayrıca lvline gore ve şansa gorede Temple den de çıkabiliyor ancak burda çıkma şansı az
G
GNR ⭐ 18y
Bu arada cvp verirken Hayırlı olsun yazmayı unutmuşum Hayırlı olsun Statlarda super güle güle kullan

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: