+9 yeter bize tek B kaldı oda benim için cocuk oyuncagı ™
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
+7
· 23 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Parlamıyor silah glowu unutmuşlar sanırım yada böyle? tebrikler premiumsuz basmışsın birde hayırlı olsun.
OMG gratz^^ tebrikler
hayırlı olsun (:
Tebrikler de su inti bi 7 yapsan.. cok gıcık duruyor xD
Hayırlı olsun
tebrikler bir yanada
hacı socket stone almışsın sen copper coin & iron coin nereden buldun bi anlatırmısın ? 😄
hacı socket stone almışsın sen copper coin & iron coin nereden buldun bi anlatırmısın ? 😄
S
Scintillate
⭐ 17y
Tamam poseidon'da oynanmaz artık. Joymax'e söyleyin düzceliye versin orayı 🤘
BRAVOOOOOOOOOO:D
tebrikler bir yanada
hacı socket stone almışsın sen copper coin & iron coin nereden buldun bi anlatırmısın ? :D
cave uniqlerınden dusuyo ben tanesini 100m den aldım
tebrikler bir yanada
hacı socket stone almışsın sen copper coin & iron coin nereden buldun bi anlatırmısın ? :D
Meslek cavelerindeki uniqlerdenmi düşüyor bu yoksa rütbe görevi cavesindemi düşüyor? Meslek cavedekilere hep gidiyoruz bişey düşmüyoda 😄
tebrikler bir yanada
Meslek cavelerindeki uniqlerdenmi düşüyor bu yoksa rütbe görevi cavesindemi düşüyor? Meslek cavedekilere hep gidiyoruz bişey düşmüyoda :D
herhalde nehiti selket ten dusuyo
C
Crazy_Show_
⭐ 16y
HAyırlı olsun Bro =) Copper Coin Ne işi Yarıyor Fiyatı nedir ? Baron gorevii yaparken dustude 😊
HAyırlı olsun Bro =) Copper Coin Ne işi Yarıyor Fiyatı nedir ? Baron gorevii yaparken dustude :)
silaha ve esyaya yani sade chest blue basılıyo yüzkcüden bakabilirsin iron ve copper coin ne kadar ister diye ironlar 30m copper ise 100m den satiliyo bizim serverde
C
Crazy_Show_
⭐ 16y
HAyırlı olsun Bro =) Copper Coin Ne işi Yarıyor Fiyatı nedir ? Baron gorevii yaparken dustude :)
silaha ve esyaya yani sade chest blue basılıyo yüzkcüden bakabilirsin iron ve copper coin ne kadar ister diye ironlar 30m copper ise 100m den satiliyo bizim serverde
hmm saolsın 2 tane Baron görevinde geldi satarm 😊 😊
N
Neoptolemos
⭐ 16y
Adv elixir basılamıyor mu A grade silahlara ?
basılıyo
N
Neoptolemos
⭐ 16y
basılıyo
B basarsan çok hoş bir makine olur sanıyorum 😊
Hayırlı olsun bu arada.
tebrikler bir yanada
hazır socket mi yoksa coin mi 100m den aldın ? coins ise cok cok cok para vermissin bilgine bu charla gitsen 1 haftada tamamlarsın butun socketleri
tebrikler bir yanada
Job cave uniques Selket - neith - anubis - isis - haroeris - seth bunlardan cıkabiliyor ve 100% çıkyıor iron - cooper Silver ve gold kestigin unique gore degişiyor nadirde olsa çıkmama şansı var
Ayrıca lvline gore ve şansa gorede Temple den de çıkabiliyor ancak burda çıkma şansı az
Bu arada cvp verirken Hayırlı olsun yazmayı unutmuşum Hayırlı olsun Statlarda super güle güle kullan
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap