Icerige atla
Extraloob

!!6th Holy Knight Outfit!!

· 11 Replies · 1.9K views
C
Caprice OP ⭐ 19y
Hello. This is silkroad Online.

We now introduce to our users our 6th avatar item, the "Holy knight Outfit".

[Holy Knight Outfit - Front]
holy_knight_01.jpg

[ Holy Knight Outfit - Back]
holy_knight_02.jpg

[Information]
- This avatar item will be sold only for a limited time.
- The "Holy Knight Outfit" consists of 'Holy Knight Hat' and 'Holy Knight Dress'.
- The number and type of magic options that can be added to the avatar items can differ depending on the item.
- There are avatar items for both male and female, so please check the sex of your character before making a purchase.

We ask for your interest in this upcoming 6th avatar item, the "Holy Knight Outfit".

Thank you.

Türkçe:

Türkçe
Merhaba. Bu Silkroad Online.

Şimdi oyuncularımıza 6. Avatar eşyasını sunuyoruz. "Kutsal Sövalye Giysisi"
[Bilgiler]
- Bu Avatar eşyası sadece limitli bir süre içinde satılacaktır.
- "Kutsal Şövalye Giysisi", 'Kutsal Şövalye Şapkası' ve 'Kutsal Sövalye Eteği''nden oluşur.
- Avatar eşyasına sadece birkaç büyülü özellik ekleyebilirsiniz.
- Avatar eşyanızı alırken cinsiyetinize göre alınız. Sonra değiştiremez, iade edemezsiniz.

Kutsal Şövalye Giysinizi Güle Güle Kullanın
Files (2)
11 Replies
R
Romeo_ ⭐ 19y
Bilgi için sağol
M
Misproject ⭐ 19y
eline sağlık saol
T
Tarantella ⭐ 19y
Male kıyafeti berbat çünkü haç işareti var! Türkler ve Müslümanlar tarafından tercih edileceğini sanmıyorum. 90lw birlikte gelcek olanlar baya ilgi göreceğe benziyor

haklısın da holy knight,kutsal savaşçı manasına gelir.
avrupalıların müslüman olmadıgı bilindigine göre haç olacak tabi ki.
ama dedigin gibi ben dahil çogu türk almaz bunu.
hristiyanlıga olmayan sempatimden dolayı değil tabi,şık durmuyor sadece sebebi bu..
L
tek kelime İle iğrenç.. 😎
angel Wing ve Cadı Kıyafetler Şuana kadar gelen En iyi Avatar itemlerdi bence.. :?!!!
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
tek kelime İle iğrenç.. 😎
angel Wing ve Cadı Kıyafetler Şuana kadar gelen En iyi Avatar itemlerdi bence.. :?!!!

Aynen :?!
L
Leet1 ⭐ 19y
Begenmedim :?!
E
emc ⭐ 18y
Oyundaki davranışlarımız duruşlarımız belki biz farkında olmasanda Türk'ü ve Türkiye'yi temsil ediyor ve tabii Türklerin müslüman olduğu gerçeği Dünya ve avrupa tarafından biliniyor. Yani bu kıyafet bizleri pek açmaz.

Buraya kadar tamamda exchangen , stall dan yaptığımız hınzırlıklar bunlar bize yakışır mı ?

> Hergün Globaldan Türklere karşı nefret ve küfür mesajları okuyorum. Şimdi Yepyeni dolandırma Yöntemini tabii ki keşif değil diğerlerinde bakarak öğrendiler TAXi Scammer (taksi dolandırıcılığı)

> Bu konuya ayrı bir başlık gerek...
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
berbat olmuş iyice b. nu çıkardılar işin 😞 🙄 🙄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: