Icerige atla
Extraloob

6,6 Milyon Sp İşte Türkün Gücü

· 161 Yanıt · 15K görüntüleme · Sayfa 7 / 8
Yanıtlar
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
tebrikler.
N
Neverex ⭐ 17y
bravo 🍺
C
CharLes ⭐ 18y
uww hacım o nasıl bi sp:)
ps:Tebrikler...
K
kanyol ⭐ 17y
ben 5m sp yaptım da keske 7m yapsaydım 😄
F
FURKANAR ⭐ 18y
Helal olsun valla...
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
200 lvl e kdr goturru seni yaw bu sp daha fazla belkide helal olsun hacım buyuk sabır
C
Chic ⭐ 17y
Omg :S O kadar spyi NE yapicaksinki Zaten En FAZLA MAX 3m SP YETER 105 için:s
C
hacım Allah kolaylık versin ne diyim hadi yine çoğu gitmiş azı kalmış 🍺
ps:tebrikler!!!
A
Valla Kasmasi Cok Zor Ben Kasiyim Dedim Olmadi Kardes Cok Iyi sabir etmisin helal sana
H
Sa kardeşim bana 1.3milyon sp li 2adet character lazım eger yaparsan helios da 100lwl XBOW/BARD charım var vereyim sana 2side chn char olmalı msn:[email protected] detaylı bir şekilde konuşuruz.
F
Freelance ⭐ 16y
Helal olsun.
W
Wrestler ⭐ 19y
Bu Cok Sabır İster Hepimiz Biliyoruz... Güle Güle Kullan
R
Risk ⭐ 19y
Beyler kaç kere daha söyleyeceğim YALAN! isteyen bir arkadaş ve mod girsin neptune bu arkadaşın guildine baksın guild puanına satılık çar bölümünde 6m gp si var ama normalde 1m gp si HALA omg helal diye msj yazmayın! adam karnını kaşıyarak gülüyor yazık..
R
Risk ⭐ 19y
Video nerde video yalancı.Sana pm atcam al guilde bi de ben resim koyayım bakalım
K
kumandan66 ⭐ 18y
adam gibi göstersene sp y i bende oraya 10 milyonluk resim yapıştırırım al sana 10 milyon sp.
K
KingMan ⭐ 16y
mükemmel bir sabır örneği..
J
JetHomme ⭐ 19y
Hırs, İrade, Teknik, Azim :D:D
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Gayet güzelde gereksiz ^^ O kadar sp fazlasıyla yeter. Sabrın mükemmel hacım.
R
Risk ⭐ 19y
BEYLER AT GÖZLÜKLERİNİZİ ÇIKARIN BU ADAM YALANCI İSTERSENİZ BENDE YAPIYIM SP SİZE ADAMIN GUİLDENDİM DİYORUM HALA HELAL SABIR YAZANLAR VAR SİZE YAZIK DİYORUM NEPTUNE GİRİN O ADAMIN GUİLDİNİ ADAMIN GUİLD PUANI 1MİLYON ŞUANDA SİZE KOLAY GELSİN SON MSJIM BU BU KONUYA büyük yazdım affedin..
T
TwiLighT ⭐ 18y
BEYLER AT GÖZLÜKLERİNİZİ ÇIKARIN BU ADAM YALANCI İSTERSENİZ BENDE YAPIYIM SP SİZE ADAMIN GUİLDENDİM DİYORUM HALA HELAL SABIR YAZANLAR VAR SİZE YAZIK DİYORUM NEPTUNE GİRİN O ADAMIN GUİLDİNİ ADAMIN GUİLD PUANI 1MİLYON ŞUANDA SİZE KOLAY GELSİN SON MSJIM BU BU KONUYA büyük yazdım affedin..

10 tane mesaj atmışsın ama hiçbiri birşeyi kanıtlamıyor. varsa bir kanıtın göster gereği elbet yapılır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: