Icerige atla
Extraloob

6,6 Milyon Sp İşte Türkün Gücü

· 161 Yanıt · 15K görüntüleme · Sayfa 3 / 8
Yanıtlar
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
bknz: bunu yapan insan olamaz

Tebrikler 👍

+1 😈

Tebrik ederim. Güle güle harca. cool2:
A
OMG sp ye bak bir yav 140 lvl a kadar gider bu sp 😎

Ps:5 build yaparsın herhal ☕ 😁 😈
Advance
Advance ⭐ 18y
OMG sp ye bak bir yav 140 lvl a kadar gider bu sp 😎

Ps:5 build yaparsın herhal ☕ 😁 😈

Eu charda istesende yapamazsın 😜
B
bado41 ⭐ 18y
başka resim yokmu bana montaj gibi geldi :S
Advance
Advance ⭐ 18y
epvp'ye koyak da çatlasınlar 😁
B
Buzzz ⭐ 18y
İşte Türkün Gücü 😎 😎
T
Tuxedoed ⭐ 18y
OMG 😱 Tebrikler hacım, işte sabrın sonucu... İnşallah ben de sabrımın sonucunda kızı kapıcam 😈 😈
T
Tolkien ⭐ 17y
sende Peygamber sabrı var herhalde.... 😱 😱 hergün build değiştirirsin artık 😆
C
Bu sp ile 120ye gidersin üstüne de artar vallahi, çok büyük sabır. Tebrik ediyorum.
.NET
.NET ⭐ 19y
Ben bu gücü anlayamıyorum nedense.
6m sp artmayacak mı? Gereksiz bi birikinti olarak duracak orda öylece...
Onun yerine 2m kasıp sonra 100 levele gitseydin...
4m sp kasacağına taxi vs yapıp parayla itemlerini düzseydin...
Şimdiye gerçekten "güçlü" olurdun..?
Yoksa ben mi bilmiyorum. 6m sp nereye gidecek? Benim bildiğim 2-2.5 zaten yetiyor? 🙄 yanlış mı biliyorum? 🙄

Zaten oyun hep 100 capta kalıcak, hiç daha fazlası gelmeyecek, hiç yeni skiller açılmayacak, hiç yeni skill up gelmeyecek diye bir şey yok^^
[F New]Solo Gitarist
F
FruitFly ⭐ 18y
Yoksa ben mi bilmiyorum. 6m sp nereye gidecek? Benim bildiğim 2-2.5 zaten yetiyor? 🙄 yanlış mı biliyorum? 🙄

Zaten oyun hep 100 capta kalıcak, hiç daha fazlası gelmeyecek, hiç yeni skiller açılmayacak, hiç yeni skill up gelmeyecek diye bir şey yok^^

Abi o ablamız oyunda daha yeni başlıyalı 1 hafta bile olmadı diye biliyorum oyunu daha yeni yeni tanıyor 🎭
T
Tinus ⭐ 16y

Farmı kapatınca kasarken sp 0 mı oluyor?
120 level 1 ay sonra falan mı gelecek?
Arkadaş 120 lvl gelince 10 günde 20 lvl mi atlayacak?
Bunları anlamadım ben
_
_space_ ⭐ 17y
Asıl soru şu : Char neci olucak ? ^^
T
Tinus ⭐ 16y
Ve evet bilmiyorum. Öyle kızacağına anlatsan anlardım
.NET
.NET ⭐ 19y

Farmı kapatınca kasarken sp 0 mı oluyor?
120 level 1 ay sonra falan mı gelecek?
Arkadaş 120 lvl gelince 10 günde 20 lvl mi atlayacak?
Bunları anlamadım ben

0 gapta elbet sp gelecek, ama hiç bir işine yaramaz.
120 lvl 1 ay sonra gelsin gelmesin, gelene kadar halletmiş işte spsini 0 gapta kasıp daha hızlı kasmak için.
10 günde 20 lvl atlayamaz elbet ama millet 1 gapta sp farm bile yapsa bu karakter 0 gapta olduğu için daha hızlı kasar 😘
[F New]Solo Gitarist
F
FruitFly ⭐ 18y
Abla farmı kapatınca elbette sp geliyor ama gapdakiyle aynı değil ve gapı kapatınca exp daha fazla geliyor ve kasılıyor eğer farmda kasmaya kalkarsak exp oranımız düşeccektir , 120 lvlin ne zaman geliceği bilinmez söylediklerinin bazılarında kesinlikle haklısın mesela bu spnin biraz da olsa anlamsız olduğunu herkes biliyor dediğin gibi 2 m sp gibi bir sp oranı 100 e FF yapıyor sadece burada Türkün Gücünü gösterebiliceğimiz ve arkadaşın sabrını tebrik ediyoruz 😜

Ps:Tebrikler büyük sabır , büyük emek
.NET
.NET ⭐ 19y
Abla farmı kapatınca elbette sp geliyor ama gapdakiyle aynı değil ve gapı kapatınca exp daha fazla geliyor ve kasılıyor eğer farmda kasmaya kalkarsak exp oranımız düşeccektir , 120 lvlin ne zaman geliceği bilinmez söylediklerinin bazılarında kesinlikle haklısın mesela bu spnin biraz da olsa anlamsız olduğunu herkes biliyor dediğin gibi 2 m sp gibi bir sp oranı 100 e FF yapıyor sadece burada Türkün Gücünü gösterebiliceğimiz ve arkadaşın sabrını tebrik ediyoruz 😜

Ps:Tebrikler büyük sabır , büyük emek

İşte ben bunu anlamıyorum. Neden 2 m de daha fazla değil ?
Mesela 2 ay öncesine kadar 1m sp kasıp 90a ff yapıyoduk karakterleri, 100 geldi millet deli gibi farm yaptı, sp kastı. Bence baştan halledilirse daha kolay olurMi-ki sabır gerekmekte birazda.
[F New]Solo Gitarist
P
ProbIem ⭐ 17y
yhaw hacım sen charın fotosunu gec senin fotonu koy insanmısın nesin görelim bu yha peygamber sabrı var sende bn 50 k kassam daralıorum 😜
F
FruitFly ⭐ 18y
Haklısın abi misal 2 m verdim burda 6 m'den bahsediyoruz tamam 4 m olsun yine bu geleceğini kesinlikle kurtarır charın herhalde 🙄
E
eLempTRa ⭐ 18y
Tek merak ettigim kaç kere dlvl yaptın ben 3m980 k sp için gunde 2 kere dlvl yaptım 1.5 ayda kastım 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: