Icerige atla
Extraloob

64+9 Seal Of Star (SoS) Glavie

· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
18 Yanıt
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
ama bunu yapmak ıcın 3astral kullanmıs Very Happy lol
N
güzel silah
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
evet gusel ama bı baslık daha actım bu sılaha karsı kım ayakta durabılır dıe o daha gusel sun +9 du oda
M
muammer66 ⭐ 19y
sun +9 severin kralı olurum eğer lvlim 80 ise of of içim gitti ne silah be
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
sanırım sun +9 ıkı serverda var bırısı redsea dıgerını bende bılmıorum bı vıdeo da grmustum Very Happy ama serverın kralı kesınlıkle o olur
D
DaWixed ⭐ 19y

ama bunu yapmak ıcın 3astral kullanmıs Very Happy lol

Kaç astral kullanmış biz bilemeyiz ama üstünde 3 tane daha astral var. 3 tane kullanmamış Twisted Evil :?!!!
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
3ımmortal 3 astral Very Happy vay be adam patlatmamak ıcın canını feda etcek nerdeyse sun olsa kım bılır neler yapar Very Happy yada adam bunları aldıgına gore +9 u geçmek ıstıyo galba Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
öncelikle görsel için çok teşekkürler.

silah mükemmel ama benim hiç özentim olmadı 72+7 harici Cool
P
ParduS_ ⭐ 19y
sun olsaymıs daha da guzel olcakmıs ama olsun bıde bu yonden dusunursek 72+6 lık bı glav^^
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y

sun olsaymıs daha da guzel olcakmıs ama olsun bıde bu yonden dusunursek 72+6 lık bı glav^^

diger baslıklara bakarsan sun+9 glavie de koydum bakarsın.. Exclamation tabıkı o daha gsel
E
erikboy ⭐ 19y
hah taa eski germanleader deki weapon hacklendi bu Poseldondaydı en son ben serveri bırakınca

Ha bu arada Furian hatırladın mı beni ben erikboy Wink
O
oOKingOo ⭐ 19y
Güzel silah
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y

Güzel silah

bana kalırsa gusel demek yetırmıor Very Happy harıkanın otesı Mr. Green Mr. Green
R
RaPLeX ⭐ 19y

sanırım sun +9 ıkı serverda var bırısı redsea dıgerını bende bılmıorum bı vıdeo da grmustum Very Happy ama serverın kralı kesınlıkle o olur

RedSea'da SoSun+7'nin ustunde bir şey yok....

bide benm devasa 72+7im war xD hepsini öttürür Razz
R
RyuKenJin OP ⭐ 19y
_TiMoTy_ de +9 olması lazım benımde redsea de cemko57 vardı 71 lw de gttı ben senı goruodum sureklı... acıkcası o zamanlar bnden eziqtın Very Happy
Z
Zardock ⭐ 19y
vay be nasıl basmıs tıbette var sun +9 glavie ayrıca setındede bi kaç parca sun oldugu kesın vurdumu bırakıyo adamı orda dusmedıkı öle bı sun 7/24 + basım Mr. Green
K
Kai ⭐ 18y
güzelmiş

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: