-Resim Silinmiş.
64+9 Seal Of Star (SoS) Glavie
· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
ama bunu yapmak ıcın 3astral kullanmıs Very Happy lol
N
NephilimAngel
⭐ 19y
güzel silah
evet gusel ama bı baslık daha actım bu sılaha karsı kım ayakta durabılır dıe o daha gusel sun +9 du oda
sun +9 severin kralı olurum eğer lvlim 80 ise of of içim gitti ne silah be
sanırım sun +9 ıkı serverda var bırısı redsea dıgerını bende bılmıorum bı vıdeo da grmustum Very Happy ama serverın kralı kesınlıkle o olur
ama bunu yapmak ıcın 3astral kullanmıs Very Happy lol
Kaç astral kullanmış biz bilemeyiz ama üstünde 3 tane daha astral var. 3 tane kullanmamış Twisted Evil :?!!!
3ımmortal 3 astral Very Happy vay be adam patlatmamak ıcın canını feda etcek nerdeyse sun olsa kım bılır neler yapar Very Happy yada adam bunları aldıgına gore +9 u geçmek ıstıyo galba Very Happy
öncelikle görsel için çok teşekkürler.
silah mükemmel ama benim hiç özentim olmadı 72+7 harici Cool
silah mükemmel ama benim hiç özentim olmadı 72+7 harici Cool
sun olsaymıs daha da guzel olcakmıs ama olsun bıde bu yonden dusunursek 72+6 lık bı glav^^
sun olsaymıs daha da guzel olcakmıs ama olsun bıde bu yonden dusunursek 72+6 lık bı glav^^
diger baslıklara bakarsan sun+9 glavie de koydum bakarsın.. Exclamation tabıkı o daha gsel
hah taa eski germanleader deki weapon hacklendi bu Poseldondaydı en son ben serveri bırakınca
Ha bu arada Furian hatırladın mı beni ben erikboy Wink
Ha bu arada Furian hatırladın mı beni ben erikboy Wink
Güzel silah
Güzel silah
bana kalırsa gusel demek yetırmıor Very Happy harıkanın otesı Mr. Green Mr. Green
sanırım sun +9 ıkı serverda var bırısı redsea dıgerını bende bılmıorum bı vıdeo da grmustum Very Happy ama serverın kralı kesınlıkle o olur
RedSea'da SoSun+7'nin ustunde bir şey yok....
bide benm devasa 72+7im war xD hepsini öttürür Razz
_TiMoTy_ de +9 olması lazım benımde redsea de cemko57 vardı 71 lw de gttı ben senı goruodum sureklı... acıkcası o zamanlar bnden eziqtın Very Happy
vay be nasıl basmıs tıbette var sun +9 glavie ayrıca setındede bi kaç parca sun oldugu kesın vurdumu bırakıyo adamı orda dusmedıkı öle bı sun 7/24 + basım Mr. Green
güzelmiş
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap