60 lwl de Golden Spidere Vururlan Damega(no dress-no ingroge
· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
süper bea hep böyle devam 😄
K
KabileReisi
⭐ 18y
Madem damage test edecektin niye normal moba vurmadın?:D
Güzel...
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
Madem damage test edecektin niye normal moba vurmadın?:D
sanırım taxi cekiyor ondandır 😄
M
Misproject
⭐ 19y
Güzel.
T
ThatsMyRoad
⭐ 17y
alayına giderim diyosun 😊 güzel xbow
Bence normal vuruş ^^ Yaratık ondan bi kere 13 lvl düşük ve daggersın yani europa crit+desperate ile kendi lvline bile öyle vurmalısın.
Benim arkadaşın charla 68 lvlde 90 lvl nukere 35 k crit girdim zerkle ^^ adı iHurT charın buradan almıştı charı bi ara ss leri koyarım =)
Benim arkadaşın charla 68 lvlde 90 lvl nukere 35 k crit girdim zerkle ^^ adı iHurT charın buradan almıştı charı bi ara ss leri koyarım =)
qardeş ben taxiye gidiodum zerk vardı basıp hızlı hızlı koşam dedim bide baktım golden hadi zerk dneme yapak dedim bi kodum 54k:D
Char görün char 76 lvl bladera 69 lvl de 44 k crit ZERKSİZ sizin gibi 13 lvl düşk yaratıga zerkle değil 7 lvl yüksek BLADERAAA
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Vov güzel damage ^^
haklısın qardeş ama ben rasgele vurdum öyle normalde gidip bende pwp de vursam benimkidde fazla gelir bide bu arada Prick adlı skıl benim 2 lwl
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 99 LWL %60 İNT SPEAR DRESS M DEVİL FELLOW JAGUAR + 500 M GOLD WTS 90 LWL SPEAR FULL SUN İTEM DEVİLL DRESS 90 LWL JAGUAR 50 GÜN ONYX VAR Celeus 116 lwl spear satilik 107 lwl jaguar luck dress ve aksesuari 13 dg +1 silah + 13 dg rare bacaklik 12 dg legend set acce karma 05302683866 w 90 Lwl Ve 100 LwL de Neler Olacak?(Mutlaka Bakın) Şanssızlık Bu ya 36 Lwl de Uruchi de Yattım