60 lwl de Golden Spidere Vururlan Damega(no dress-no ingroge
· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
süper bea hep böyle devam 😄
K
KabileReisi
⭐ 18y
Madem damage test edecektin niye normal moba vurmadın?:D
Güzel...
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
Madem damage test edecektin niye normal moba vurmadın?:D
sanırım taxi cekiyor ondandır 😄
M
Misproject
⭐ 19y
Güzel.
T
ThatsMyRoad
⭐ 17y
alayına giderim diyosun 😊 güzel xbow
Bence normal vuruş ^^ Yaratık ondan bi kere 13 lvl düşük ve daggersın yani europa crit+desperate ile kendi lvline bile öyle vurmalısın.
Benim arkadaşın charla 68 lvlde 90 lvl nukere 35 k crit girdim zerkle ^^ adı iHurT charın buradan almıştı charı bi ara ss leri koyarım =)
Benim arkadaşın charla 68 lvlde 90 lvl nukere 35 k crit girdim zerkle ^^ adı iHurT charın buradan almıştı charı bi ara ss leri koyarım =)
qardeş ben taxiye gidiodum zerk vardı basıp hızlı hızlı koşam dedim bide baktım golden hadi zerk dneme yapak dedim bi kodum 54k:D
Char görün char 76 lvl bladera 69 lvl de 44 k crit ZERKSİZ sizin gibi 13 lvl düşk yaratıga zerkle değil 7 lvl yüksek BLADERAAA
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Vov güzel damage ^^
haklısın qardeş ama ben rasgele vurdum öyle normalde gidip bende pwp de vursam benimkidde fazla gelir bide bu arada Prick adlı skıl benim 2 lwl
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 99 LWL %60 İNT SPEAR DRESS M DEVİL FELLOW JAGUAR + 500 M GOLD Celeus 116 lwl spear satilik 107 lwl jaguar luck dress ve aksesuari 13 dg +1 silah + 13 dg rare bacaklik 12 dg legend set acce karma 05302683866 w WTB 56 lwl S/S 60 Lwl S 90 Lwl Ve 100 LwL de Neler Olacak?(Mutlaka Bakın) MHTC ONLINE | 60 CAP | 2005 Files | 3JOB | NO BOT & NO DONATE | Long Term