Yaklasık olarak 6yıldır silkroad oynuyorum ve artık bırakma kararını verdim:)
Simdi ise Java programlama ile ugrasmaya başladım
Calısmak için kaynak veya ders anlatımı video herhangi birşeyi olan pm atabilmi:)
Bu arada Elimde 6 tane pt charı var 1Glavie 1 Warior 1 Wizz 1 Cleric 2 Bard 😊 85-87 Lv arası satılıktır 😊
Ucuza Vericem Glavie ile Wizzde Mail koruması yok
6 Yıldır Silkroad
· 7 Yanıt · 934 görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Serverları yazsaydın güzel olurdu bide skill felan 😊
Serverları yazsaydın güzel olurdu bide skill felan :)
Menada 😊
Sikil derken neyi isitosn ?
Serverları yazsaydın güzel olurdu bide skill felan :)
Menada 😊
Sikil derken neyi isitosn ?
Glavie
Çok doğru bir karar almışsın. Öncelikle cesaretin ve atılımından dolayı tebrik ederim seni.
Diğer yandan, heroturko.com sitesinde her türlü tutorial mevcut. Kendine göre bir şeyler bulabilirsin diye tahmin ediyorum. Bir göz at istersen.
Diğer yandan, heroturko.com sitesinde her türlü tutorial mevcut. Kendine göre bir şeyler bulabilirsin diye tahmin ediyorum. Bir göz at istersen.
Ben silkroad'ı bırakalı 3 sene filan oluyor.Bıraktığım günden beri kafam rahat,ama tabiiki extraloob dan kopamadım oda ayrı bir konu 😜 😎
Genellikle bir oyunu beğendiysem oynarım(2-3 sene oynadığım oyunlar olmuştur online)Ama bırakmak isteyincede en fazla 1-2 güne bırakırım ve o oyuna bir daha hiç girmem(Silkroaddaki charıma 40 senede bir girip bakıyorum,öylesine nostalji yapıp çıkıyorum.Silkroad'dan başka bir anda bıraktığım ve oyuna arada bir girdiğim oyun yok.Bıraktımmı tam bırakırım hemde 1-2 günde.
Bu konuda en önemli olan şey;İrade.Artık yeter sıktı dedinmi bırakmasını bilmen lazım.
Genellikle bir oyunu beğendiysem oynarım(2-3 sene oynadığım oyunlar olmuştur online)Ama bırakmak isteyincede en fazla 1-2 güne bırakırım ve o oyuna bir daha hiç girmem(Silkroaddaki charıma 40 senede bir girip bakıyorum,öylesine nostalji yapıp çıkıyorum.Silkroad'dan başka bir anda bıraktığım ve oyuna arada bir girdiğim oyun yok.Bıraktımmı tam bırakırım hemde 1-2 günde.
Bu konuda en önemli olan şey;İrade.Artık yeter sıktı dedinmi bırakmasını bilmen lazım.
Valla bende sıkılıyorum arada bakıyorum giriyorum bazen yeni server varsa başlıyorum okadar sonra bırakıyorum. Ciddi olarak başladığım bi e5 var okadar 😊 Vindictus gelene kadar oynuyorum onuda. Tavsiye ona bir bakman ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap