B BayPipo OP ⭐ 16y 14 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D diadoraking2 ⭐ 18y 14 yil once #2 bi taktiğini sölermisin +4 den öteye geçemiyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A amasya1993 ⭐ 17y 14 yil once #3 +1+2+3 de falan yakınca direk item desteroyed olmuyor mu?ps:tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P psychokiller01 ⭐ 15y 14 yil once #4 +1+2+3 de falan yakınca direk item desteroyed olmuyor mu?ps:tebriklerneden olsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _By_DaDaSsS_ ⭐ 17y 14 yil once #5 +1+2+3 de falan yakınca direk item desteroyed olmuyor mu?ps:tebriklerDaha 1 de gecmezse item güm kayboluyor bizzat denedim gitti. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D ddnet ⭐ 16y 14 yil once #6 ya şimdi o +6 ya....demekki +13 müş novası diye düşünüyorum 😄 başka türlü nasıl geçer ? geçerde silkle alınan itemiyle geçer tebi... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WaTCHMaN ⭐ 19y 14 yil once #7 yav bu artı basma olayını bi anlatan çıkmadı forumda o kadar da söyledim bi sürü insan merak ediyor niye bilgilerinizi paylaşmamakta ısrar ediyorsunuz? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S saganey ⭐ 15y 14 yil once #8 omg +6 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil