- Resim Silinmiş.
Special Thnx to Arcadia 😘 ❤️
Adaylar :
1- PquLex'B
2 - Sleach
3 - BaSKiN
4-Senius
5-kallesnikof
seçilecek olanlardan ricam röportajları çarşamba günü yayınlasınlar 😜 veya pazartesi ^^
- Resim Silinmiş.
Special Thnx to Arcadia 😘 ❤️
Adaylar :
1- PquLex'B
2 - Sleach
3 - BaSKiN
4-Senius
5-kallesnikof
Bende aday olmak istiyorum arkadaşara şimdiden başarılar 🍺
ben pp olsam yine kavga çıkar heralde 😁
Bu iş zor iş ^^.Paparazi olucak olan arkadaşlara şimdiden başarılar
Aslında zor değil sadece emek isteyen bir iş. 😎 🤝
Aslında zor değil sadece emek isteyen bir iş. 😎 🤝
Daha önce pp olmadıysan konuşma kolay felan değil 😆
/Liste Güncel. 🍺
/Liste Güncel. 🍺
😘 ❤️ 🍺 Ben şimdi Bir Mod. veya admin ile reportaj mı yapıcam birde istediğimiz bir konuda yapabilirmiyiz röportajı ❓ 😕
/Liste Güncel. 🍺
😘 ❤️ 🍺 Ben şimdi Bir Mod. veya admin ile reportaj mı yapıcam birde istediğimiz bir konuda yapabilirmiyiz röportajı ❓ 😕
/Liste Güncel. 🍺
1-)Adminlerden başlandı global mod. larda su an sıra onlar bittikten sonra mod. lara yapılacak sanırsam.
2-)Röportaj sorularımız vardır paparazzi seçilirseniz bunu daha iyi anlarsınız.
3-)Paparazzi olmak için kendinize güvenmeli ve yaratıcı olmalısınız. 😉 8)
Eski pp'lerle felan da yapılabilir 😈 😆 :P
OhnessS. çok eğlenceliye benzio dünyanın en iyi hackerlerinden birini bulup onunla röportaj ha çok hoş gerçekten De biz nasıl bulucaz o adamları yhaa ben sadece universite rektoruyle yapabilirim Nerden bulacam hackeri,çinli sro oyuncularını 😈 😁
OhnessS. çok eğlenceliye benzio dünyanın en iyi hackerlerinden birini bulup onunla röportaj ha çok hoş gerçekten De biz nasıl bulucaz o adamları yhaa ben sadece universite rektoruyle yapabilirim Nerden bulacam hackeri,çinli sro oyuncularını 😈 😁
röportaj site için geçerli 😆
röportaj site için geçerli 😆
aguaaaqwermuha 😁 😆 ben Syn. Extraloob veya milano Vb. yetkililerle de yapabilirsek arkadaşlar neden çok zor bu iş diyolar ya O kadarda değilmiş biraz emek yeter bence 😗 🍺 🍿
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap