S Serenitty OP ⭐ 18y 18 yil once #1 57 lvlin ssi..:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R Romeo_ ⭐ 19y 18 yil once #2 Biraz daha zorlasan 10k olucak 😈 ( Buffları acıp dene 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 18 yil once #3 buff açıp dene gerçekten bide Fire eL yakması biterken vurmussun yeni başladığında vursaydın 10 k +++ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Barzo ⭐ 19y 18 yil once #4 Ben o critin iki katını zerksiz atıyorum yaws 😄 xbow un gücü başka tabe 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Romeo_ ⭐ 19y 18 yil once #5 Ben o critin iki katını zerksiz atıyorum yaws 😄 xbow un gücü başka tabe 8)57 lwde zerksız 2 katını wurman cok zor 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HaTeFuL ⭐ 18y 18 yil once #6 Ha Gayret 10k 😁 benim arkadaşım xbow 57lv 9k vuruyo yani iyi vurmuşsun bide mob 60lv :?!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Serenitty OP ⭐ 18y 18 yil once #7 yaf 10k vuramadan 58 oldum:DD 😆 Bu arada millet can nasıl? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MuCHo_41 ⭐ 18y 17 yil once #8 bencede tebrik edicene hala x bow diyon 57 lwl de iki katı vurman imkansız sallaaa TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaRKWaTcH ⭐ 19y 17 yil once #9 suan ben 61 lvl ım tabla 40 k crıt vuruyorum xbow. ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TurkLider ⭐ 18y 17 yil once #10 Güzel ama Benm baslıgımada BaKARSAN sevinirim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S spacesman111 ⭐ 18y 17 yil once #11 IKIN gelıo 10k TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T thaemirhaeN_ ⭐ 18y 17 yil once #12 Dmg 1907 😈 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil