arkadaşlar charı farma sokmak istiyorum vuruşları o akdar kötüki kendi lvlimde bir adama 10 dk boyunca vurmama rağmen yatıramadım sebebi firenin ezik olması ve fire dışında(light-cold) skillerinin açılmamış olması charın pacheondaki skillerinin en düşük lvli 56 da acaba ne önerirsiniz nsaı farm yapıyım düzene sokmak için Question
57 Lv STR BoW
· 9 Replies · 1.2K views 0 reading
9 Replies
64 e kadar farm yap hem çok zorlanmassın hemde gsl bi charın olur 64 de extraokk
R
RoyalFlush
⭐ 19y
vuruşlarını yükseltmek istiyorsan cold a dokunmayacaksın fire ı hemen yükseltmemelisin(öncelikli olan flame body buff ı ve alttaki flame devil pasif skillini arttırmandır isteğe göre lightningde açabilirsin.)
bufflarını levelına göre yükseltirsen birde eline şöyle okkalı bir +5 phy atak %si yüksek vede crit i sağlam bir bow alırsan kral olursun farm yapmalsın tabii bunun için ancak çook canın sıkılacaktır.
bufflarını levelına göre yükseltirsen birde eline şöyle okkalı bir +5 phy atak %si yüksek vede crit i sağlam bir bow alırsan kral olursun farm yapmalsın tabii bunun için ancak çook canın sıkılacaktır.
bilgiler için saolun başka önerisi olan varmı ne yapıyım Question
kasmaktan sıkılıorsan bot kullan + sp artrıcı,exp artrıcı veya premıum alabilirsin güsel bi char olcagına inanıorum
inş yarından sonra full bot+pre kasmaya başlıyorum 64 e a kadar farm yapıcam 64 den sonrada bakcaz artık nası bi char olmuş kahvekeyfi
HeLaL sana Laughing Very Happy cok güsel olcak bak gorursun
inş yarından sonra full bot+pre kasmaya başlıyorum 64 e a kadar farm yapıcam 64 den sonrada bakcaz artık nası bi char olmuş kahvekeyfi
benim fikrimdi hiç valla Laughing Mr. Green gsl olur yap yap
biraz sıkıcı olcak ama gülü seven dikenine katlanır extrabeer
Log in to write a reply.
Log In