Icerige atla
Extraloob

57 Lv STR BoW

· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme
C
Cynosure OP ⭐ 19y
arkadaşlar charı farma sokmak istiyorum vuruşları o akdar kötüki kendi lvlimde bir adama 10 dk boyunca vurmama rağmen yatıramadım sebebi firenin ezik olması ve fire dışında(light-cold) skillerinin açılmamış olması charın pacheondaki skillerinin en düşük lvli 56 da acaba ne önerirsiniz nsaı farm yapıyım düzene sokmak için Question
9 Yanıt
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
64 e kadar farm yap hem çok zorlanmassın hemde gsl bi charın olur 64 de extraokk
R
RoyalFlush ⭐ 19y
vuruşlarını yükseltmek istiyorsan cold a dokunmayacaksın fire ı hemen yükseltmemelisin(öncelikli olan flame body buff ı ve alttaki flame devil pasif skillini arttırmandır isteğe göre lightningde açabilirsin.)
bufflarını levelına göre yükseltirsen birde eline şöyle okkalı bir +5 phy atak %si yüksek vede crit i sağlam bir bow alırsan kral olursun farm yapmalsın tabii bunun için ancak çook canın sıkılacaktır.
C
Cynosure OP ⭐ 19y
bilgiler için saolun başka önerisi olan varmı ne yapıyım Question
stalebug
stalebug ⭐ 19y
kasmaktan sıkılıorsan bot kullan + sp artrıcı,exp artrıcı veya premıum alabilirsin güsel bi char olcagına inanıorum
C
Cynosure OP ⭐ 19y
inş yarından sonra full bot+pre kasmaya başlıyorum 64 e a kadar farm yapıcam 64 den sonrada bakcaz artık nası bi char olmuş kahvekeyfi
stalebug
stalebug ⭐ 19y
HeLaL sana Laughing Very Happy cok güsel olcak bak gorursun
S
sLaYeR_ ⭐ 19y

inş yarından sonra full bot+pre kasmaya başlıyorum 64 e a kadar farm yapıcam 64 den sonrada bakcaz artık nası bi char olmuş kahvekeyfi

benim fikrimdi hiç valla Laughing Mr. Green gsl olur yap yap
C
Cynosure OP ⭐ 19y
biraz sıkıcı olcak ama gülü seven dikenine katlanır extrabeer

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: