Beyler adama baksanıza 57 lvl haliyle kaç kaç wuruyo ben 75 lvl int adamları kesiyorm halbuki o çarla bu eu çarlar bayaa sağlam sanırsam 57 de 72 lvl adama 1500 wuran herif aynı lvl da napar artık bilmem...
oyunu bitaraflarına benzetti adamlar çin çarlar çok ezüq kalcak bence...
57 lvl olduğunu bliyorm ptden bakdım... zaten sorduumdada söyledi resimden görürsünüz daha önce ptsıne girmişdim
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
57 lv eu çar vs 72 lvl ben anlamadım gitti...
· 23 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
offf aklış cok karışık eumu devam etsem chinesemi ama eu pvp lerinde cekilen videolarda hep chinese olarak bilmiyorum artık
N
NephilimAngel
⭐ 19y
1 video gördüm 80 lw wizard 80 wl glaveye tek cekiyodu 40k vuruyodu şoke oldum eu charlar geldigi için cok memnundum artık degilim cok karışık eu charlar very stronger
Oski sende mi ya Confused Konunun yeri SS Bölümü Rolling Eyes
Şimdiden bu lvde böle vuruyosa eşit lv de kim bilir nasıl.
Bi de bu crossbow ların sakın crt.'iğini yemeyin derim Mr. Green
Şimdiden bu lvde böle vuruyosa eşit lv de kim bilir nasıl.
Bi de bu crossbow ların sakın crt.'iğini yemeyin derim Mr. Green
sro sorularınız we cevaplarınız diye bi bölüm wardı orası silinmiş sanırım ora koyucakdım ama göremeyin ce sss bölümü gelmedi aklıma koydum bura geçdim buda genelbi bilgi oluyo yane Very Happy
Daha duruun siz lord u nukerlerin elinden alırlar alacaklarda eminim
G
GriffinHeart
⭐ 19y
onların bizden güçlü oldgundan degil buffları çok sağlamda ondan adam 80 str basıyo doğal olarak o kadar koyabilyo
mıllet hazır bu kadar ovdunuz lvl 40 char acılıyetten 15 ugnluk maymun vede pre sı var wızard skıllerı super aynı zamanda clerıc acılyettten satıorum 45 mılyona borcum varda msn dark_shadowoc@....
çindede okadar damege arttırıcı olsa ohooo adamlarda bi sürü damege arttırıcı avr örnek:bi skillerinde weaponun mag atanı ____yüsde''''90'''' _____ artıran bi skill var
ya ole boyle diyosunuz ama adamlar 15 saniyede bir bot icio.giysileri mastery lwla gore.bunları dusunmek lzm.ben cok pis hayla tereddutteyim europemu acsam china mı.bide bunun hangi ozelligini accan kavgası var is uzun.dusun babam dusun.
senin üstün amele ondan bu kadar cakmıştır sana , itemlerin sağlam değil senin kırro
senin üstün amele ondan bu kadar cakmıştır sana , itemlerin sağlam değil senin kırro
kırro amele sen ne istiosn bu adamdan? Question Mr. Green
M
muratko193
⭐ 19y
Eğer Bole Gİderse Oyunun Zevkide Cıkmaz Avrupa Charlar Cok Guclu Helede 2H Sword lar bi vurusta 7k vuruyo lvlindeki Canavara..
olm bide crossbow cu wizard olsa e n az 3k patlatır sana
o biraz sıkar burda 1500 vurmasındaki ennnn buyuk etmen garment giymesi.Wizard buna en fazla 750
o biraz sıkar burda 1500 vurmasındaki ennnn buyuk etmen garment giymesi.Wizard buna en fazla 750
57 lvl wizard 750 k wurcak 72 garmente ?
57 lvl wizard fire püskürtme skiliyle 68 lvl protector adamı yatırdı Crying or Very sad
Adam kendine bi buff basıo 200-300+mg attack basıo yuh ya vercegım vıdeoyu ızle ordaki 04JamesRoot benım str bot char Very Happy Nasıl yatıom ızle extrabeer Twisted Evil Mr. Green Mr. Green :?!!! popcorn Ama adam sadece öldürdüğü yerleri almış vıdeoya Twisted Evil
Al bak extraokk
Bakınz. dk 1,05 den sonra extrabeer
http://www.youtube.com/watch?v=pE31_xtjErg&mode=related&search=
ya varya o günü kervan çekiom öküzle bilmiodum 1 yıldıza saldırdını tifin amk geldi saldırdı eu lu two hand. abi adama 100 100 koyuyodum böle bişimi var amk ozman nie potlarını 15 sn yapıonki yap 3 sn 100 vursan ölecek sanki peh adamın lwlda 60-63 arası
ya varya o günü kervan çekiom öküzle bilmiodum 1 yıldıza saldırdını tifin amk geldi saldırdı eu lu two hand. abi adama 100 100 koyuyodum böle bişimi var amk ozman nie potlarını 15 sn yapıonki yap 3 sn 100 vursan ölecek sanki peh adamın lwlda 60-63 arası
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap