Icerige atla
Extraloob

5+1 5 kolondan ses çıkma sorunu

· 5 Yanıt · 1.7K görüntüleme
J
Jaysean OP ⭐ 18y
başka bir forumdan çözümü buldum.6 yı seçmedende 5i birden çalışıyor

dostum bendede aynı sorun vardı 6+1 codeclerle cözüyom olayı K- Lite Codec Pack zaten yüklerken dikatli yükle seceneklerden 5+1 secmelisin

çoklayıcı ilede denedim gene aynı.pembeyi pembeye yeşili yeşile siyahı siyaha maviyi maviye turuncuyu turuncuya takıyorum 5+1in kablolarını kasanın arkasındaki jacklara.
aşağıdaki resimde 6 yı seçmeden 5 kolondan ses vermiyor 5 10 dakka geçtimmi 5 kolon işlevi yok oluyor 2 sinden çıkıyor tekrar 6 yapmak zorunda kalıyorum varmı bunun çözümü?
- Resim Silinmiş.
5 Yanıt
A
Apt ⭐ 18y
müzik dinlerken,oyun oynarken falan tüm hoparlörlerden sesi alman için ses kartı lazım diye biliyorum,onun haricinde müzik sisteminin modelini bilmiyorum ama bendeki ses sisteminde "prologic II" gibi isim altında yazılımsal olarak destekliyo 5+1 i,yani ses kartım yok ama sesi tüm kolonlardan alabiliyorum.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Senin programda nasıl bilmiyorum ama creative'de ikisinide ön hoparlör yapınca sorun düzeliyor.Bu arada 5+1 kullanıyorsan 6 yapman gerekiyor zaten
J
Jaysean OP ⭐ 18y
6 yı seçince 5 tanesinden ses çıkıyor ama 5 10 dakika sonra 2 ye düşüyor ve tekrar 6 yapmam gerekiyor bunu çözümü var mı?
J
Jaysean OP ⭐ 18y
başka bir forumdan çözümü buldum.6 yı seçmedende 5i birden çalışıyor

dostum bendede aynı sorun vardı 6+1 codeclerle cözüyom olayı K- Lite Codec Pack zaten yüklerken dikatli yükle seceneklerden 5+1 secmelisin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: