Benim Merak Ettiğim Bi Konu Var Neden Yüksek Lvl lerin Setleri +5
+6 Yapmak Çok mu Zor Yada Yapılamıyor Mu? Neutral Daha Seti İle Uğraşabileceğim Lvl De Charım Olmadığı İçin Merak Ediyorumda.
+5 Setler
· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
+5+6 yapmak çok zordur astral kullanmak lazım ki +6 basmak için para vermeye değmez elin avrupalısı ekonomik olarak daha iyi olduğu için basıyor bizde onları almaya çalışıyoruz en kötü ihtimal Wink
aslında +6 da yapılır da +5 e çekmek kolay olmadığı için ve de astral olmassa sanmıyom fazla cesaret yoktur onu +6 yapmaya çalışacak çünki yansa dünya başına yıkılır Very Happy
+4e düşer astral alırsan sorun değil Razz
bende 52+6 blade var cıt cıt bastım valla Rolling Eyes
son degre olarak benım düşündüğüm ya sun olucak yada +5
+6 +7 ugrasılmaz bazı ıtemler oluyo mesela benım kafallık vardı butun sete harcadıgım elıxırden daha cok elıxır yaktım onun ıcın +5 olmadı su an charı sattım sattıgımda +4 tu bılmıom ne oldu
kimi sun alıp +7 basıyo onların tedavı görmesı lazım kanımca elle tutulmayan bı seye nasıl bu kadar para harcanır anlamıom
+6 +7 ugrasılmaz bazı ıtemler oluyo mesela benım kafallık vardı butun sete harcadıgım elıxırden daha cok elıxır yaktım onun ıcın +5 olmadı su an charı sattım sattıgımda +4 tu bılmıom ne oldu
kimi sun alıp +7 basıyo onların tedavı görmesı lazım kanımca elle tutulmayan bı seye nasıl bu kadar para harcanır anlamıom
+4e düşer astral alırsan sorun değil Razz
ama yoksa Very Happy
+5 den sonra itemlerin yok olma ihtimali cok buyuktur. full blue +5 bi giysisi olan biri bunu yanabilecegini goze alarak sadece 3 4 defans fazla olsun diye basabilecek kadar manyak diildir kmse ... immortal yoksa item buyuk bir ihtimal yanar we YOK OLUR
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
wts 9d sun 76+5 glavie 76+3 sun glavie 76+5sun bow 76+5sun s 72+5+6+7...... veya 76+5+5+7......... 76+5 sos blade & 85+5bow Satılık.. WTT 104+5 sos spear for 104+5 sos bow celeus serverda satılık 113 lvl wız clerık 12 dg +3 legeng set 12 dg +5 staf dres +113 lvl jaguar +5 nova shıeld + 1 ay vıp sıkıllerı ff 05393131059