Icerige atla
Extraloob

5 Saatlik HAPPY lerim :) :)

· 42 Yanıt · 3.4K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
M
Maynard__ ⭐ 16y
Gitmeyecek kasın bol bol.

Kaynak ? 🤔
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
@js
Görsün bundan joymax'a ne pro adam gider zaten esas devili alır makara:
D
Doma$no ⭐ 18y
Gidecek deyipte milleti üzmeninde anlamı yok 😜 😜
.NET
.NET ⭐ 19y
Bilmiyorum demek en mantıklısı joymaximiz ne yapar hiç bilmiyorum Üst olur tahminim 😜
[F New]Solo Gitarist
D
Doma$no ⭐ 18y
Gitmeler iiçin bir sebep yok bence . Süre belirtilirdi .
M
Maynard__ ⭐ 16y
Artık devil çıkmasın diye dua ediyorum makara:
Z
zabun35 ⭐ 16y
arkadaşlar kesinlikle hiç biri gitmicek
S
Hacım çok kasma kendini, mart 15 de gidecek hepsi.

+ 1912

Devil hariç hepsi kalcak bence.^^ GM, Gaymax bu kadar saf olamaz çünki :)

Gaymaxı saf yerine koyarak kendin saf oluyorsun. 😗
Herkes devil devil diye bağırıyor verdiği ne ki sanki %5 kalırsa joymaxa koymaz bence :P

Valla hacım benim 4 çarımdada devil var, sp çarlarına cıkarttım devil. Bana koymaz. 15 Martta görelim %5 joymaxa koymazda, kimse devil almaz birde bu var 😊
C
Usage Period
Until 2011 Year 3 Month 15Day
Will Be Deleted when time period is over.....
15 Martta Good bye ...
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Usage Period
15 Martta Good bye ...

Halüsinasyon mı görüyorsun arkadaşım 🤔 Biz neden bahsediyoruz işte o yazı devillerde yok olsa haklısın 👋
@ShapeShifter
Kimse devil almaz değil zengin,pro adam gene gider efendi gibi devilini alır , Joymax keşke 15Martta toplam satılan devilleri açıklasa. 🎭
M
Maynard__ ⭐ 16y
Usage Period
15 Martta Good bye ...

Halüsinasyon mı görüyorsun arkadaşım 🤔 Biz neden bahsediyoruz işte o yazı devillerde yok olsa haklısın 👋
@ShapeShifter
Kimse devil almaz değil zengin,pro adam gene gider efendi gibi devilini alır , Joymax keşke 15Martta toplam satılan devilleri açıklasa. 🎭

Dipnot :
Gerçek Devil %15 katkı.
Eved So-ok %5

Pro adam hangisini kullanır ?
.NET
.NET ⭐ 19y
Usage Period
15 Martta Good bye ...

@ShapeShifter

Dipnot :
Gerçek Devil %15 katkı.
Eved So-ok %5

Pro adam hangisini kullanır ?

Event so oktan alır üstüne artan silk ile gold pre yerine pp alırım.
[F New]Solo Gitarist
C
gold pre kaldı diye okumuştum. Tek çare zaten plus.

ps : adam pro adam diyor pro adam zaten pp-devil her türlü çeker.
S
Usage Period
15 Martta Good bye ...

@ShapeShifter

Bence gidicek. Bu kadar saçma bisey yapcaklarını sanmıyorum. ^^ Arkadaşlarım 20 yi aşkın devil topladı. 20x7= 140 gün yani 4 bucuk ay falan. 15 marta kadar o 1yılı geçer. Ve 1 sene devil almazlar. Buda gaymax'ı batırır. Yanlışmıyım 😜 Pre olmasada en azından herkez devil alıyor..
I
Inception ⭐ 18y
Her verdiğinde devil çıkartan şanslı insanları milli piyango oynamaya davet ediyorum.Bende o kadar çıkmadı,benmi çok şanssızım yoksa onlarmı çok şanslı scared1

ps; Devil çok şekil birşeymiş ilerde kullanırım belki whiteangel
S
sanita ⭐ 19y
gitmez arkadaşlar joymax verdiği neyi geri aldı ?
o tarih eventin bitiş tarihi ve o harflerin silinecegi gün okadar devil se %5 7 gün ki fazla bir fark yapmaz olması yada olmaması bilneler bilir bundan 1 yıl yada 2 yıl öncede devil düşmüştü eventten 2 charımda daha bunlar duruyor artı bir sürü dress set kastık onlar duruyor yapmayın AIIah aşkına
adamların sileceği yoksa bile burdaki lakırdıyı görüp silecekler 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
@Inception valla 10taneden biri kesin devil oluyor yakında npcye vereceğim 😜
H
Hyponeses ⭐ 16y
GAYMAX IN Planladığı şimdi herkezin eline devil verip onları uzattırmaktır. Millete devili tanıtmaktır.. böylece 50 silk 50 silktir bir çok kişi onları uzattıracaktır asıl amacı gaymax ın böyledir ama yinede bilemem...
I
IrfanView ⭐ 15y
GAYMAX IN Planladığı şimdi herkezin eline devil verip onları uzattırmaktır. Millete devili tanıtmaktır.. böylece 50 silk 50 silktir bir çok kişi onları uzattıracaktır asıl amacı gaymax ın böyledir ama yinede bilemem...

katılıyorum 👍
N
Arkadaşlar azıcık mantıklı düşünelim;

1- Bu deviller sadece görsel nitelik talıyor %5 hiçbirşey ifade etmiyor.
2- Bu sayede örneiğin ben; daha önce hiç devil almamıştım şimdi aldım ve çok hoşuma gitti artık sürekli kullanmayı düşünyorum ve illaki bitecek eventten gelenler silkle alacağım bende.
3- Gidecek olan her itemin üzerinde kaybolacağı tarih belirtiliyordu bunda herhangi birşey yazmıyor.

Bunları bir düşünüp karar verin derim tabi bu kadar + neden varken Joymax'a belli olmaz o yüzden bende kesinlikle gitmeyecek demiyorum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: