Icerige atla
Extraloob

5 kişiyle Hotanı aldık Server Maya

· 26 Yanıt · 2.6K görüntüleme
S
SirGLooMy OP ⭐ 15y

Maya serverinin buga girmesinden sonra oyundaki charların %95i dc yedi ve oyuna geri login olamadı 5 kişi ile kalbi alıp 1 saat kadar geri koruduk
BloodThirsty FTW
26 Yanıt
W
Warrison ⭐ 15y
hayırlı olsun 🍺
L
14 kişi war orda 😄
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
5 kişi?
S
SirGLooMy OP ⭐ 15y
14 kişi war orda :D

kalbe dalan toplam kişi sayısı 4 son 5 dk kala 3 4 kişi daha oyuna girdi maya serveri şuan hala bugda
S
SirGLooMy OP ⭐ 15y
5 kişi?

sağ toweri kırmak üzere iken server dc yedi charlar buga girdi u.s.a serverlerinde sık yaşanan bir durum 5 kişi kalbi alıp 1 saat savundular
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
hacım başlıktan bende dahil çoğu kişi vay be 5 kişiyle almışlar kaleyi helal olsun diye girmiştir eminim
T
5 kişi?

sağ toweri kırmak üzere iken server dc yedi charlar buga girdi u.s.a serverlerinde sık yaşanan bir durum 5 kişi kalbi alıp 1 saat savundular

serverda oyuncu yokmuş ki neyi savundular anlamadım. 🙄
K
KeepinGS ⭐ 16y
Kaleyi kımse korumamıs belli.. hacım siz kaleyi calmıssınız 😄
S
SirGLooMy OP ⭐ 15y
5 kişi?

serverda oyuncu yokmuş ki neyi savundular anlamadım. 🙄

rakipden 20 kadar player oyundaydı
S
SirGLooMy OP ⭐ 15y
Kaleyi kımse korumamıs belli.. hacım siz kaleyi calmıssınız :D

hocam savaş başladığında 400 kişilik bir ekiple kaleyi savunuyorlardı 20dka 3. towere ulaşıp yıkmak üzereyken server buga girdi bizden 4 kişi kaldı adamlar 20 kişi kadar savunmaya devam etti sonrasında 4 kişi ile kaleyi aldık 1 saat kadar da savunduk
R
rex* ⭐ 18y
off hala girmiyo carlara delircem
H
hanry006 ⭐ 16y
Şans
S
SirGLooMy OP ⭐ 15y
Şans

aslında evet şans olabilir
ama server buga girmeseydi yine kale düşecekti bizde kalırmıydı bilinmez ama 20 dk içinde 3 toweri yıktık
yani her şekilde kale bu hafta eski sahibine dönmüş oldu aylardır bizim olan yine bizim nese:
T
TheCunninG ⭐ 19y
Gz
_
Tebrik ederim.

Ps: Mercury'dede hotan bizde ^^ Savaş oldugunda herkes kendi işiyle ugrasıyor bi bakıyoz kale bize yazıyor 😄 burdaki kalede bugta içeri giren bir daha cıkamıyor 😊
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
Tebrikler ilginç bi görüntü. 😊
W
Warden_ ⭐ 17y
Tebrikler ☕
G
GNR ⭐ 18y
fırstattan istifade almışsınız tabiki orada olmadıgımız için sizin anlattıklarınız dogru olduklarını varsayarak Tebrik ediyorum
Ancak Fairplay cerceveside bir davranış olmamış ancak suc sizin degil 😄
Serverlerimizde görmek istemediğimiz görüntüler 😊
S
SirGLooMy OP ⭐ 15y
fırstattan istifade almışsınız tabiki orada olmadıgımız için sizin anlattıklarınız dogru olduklarını varsayarak Tebrik ediyorum
Ancak Fairplay cerceveside bir davranış olmamış ancak suc sizin degil 😄
Serverlerimizde görmek istemediğimiz görüntüler :)

böyle düşünürsek hotanı serverin başından beri koruduk kale düştü 2 savaşa katılmadık 3. savaşta gittik aldık server buga girmese yinede alacaktık çünkü 20 dakika gibi bir zamanda kalbe çokdan ulaşmıştık

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: