Icerige atla
Extraloob

5 kelime 1 cümle

· 25 Yanıt · 2.2K görüntüleme
S
suqua OP ⭐ 19y
beyler 5 kelimeden 1 cümle yapma oyunu sanırsam beyenirsiniz Mr. Green
sırayla sizlerde kelimelerini yazın arkadan gelen cümleyi kursun extraokk

silkroad-telefon-aramak-master-level

silkroad oynarken telefon çaldı arayan guild masterdı guildin level atladığını söledi

araba-polis-ceza-ışık-hız
25 Yanıt
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Amcamın arabası yüksek hızla gidiyordu ışıklarda arabaa durunca polis geldi radara yakalandınız dedi ve ceza yazdı
gay lezbiyen fotosentez peçete muz
J
Jigsaw ⭐ 19y
Araba ile hız yaparken durmayıp kırmızı ışıkta geçtim, polis çevirdi ceza yazacaktaki onu ve arkadaşını bıçakla deşerek minik parçalara ayırıp lağım kapağından attım sonra polis arabasını ateşe verdim ve oradan uzaklaştım..

Extraloob-Age-of-Empires-Yenilmek

Edit: Araya biri girdi tüh.. Razz
C
Caprice ⭐ 19y
Extraloob ne zaman yenilecek AEO'da merak ediyorum hiç yenildiğini görmedim.. Mr. Green
Ayakkabı-boş-sürü-Beleş-Tbot Mr. Green
D
DaWixed ⭐ 19y
Beleş Tbot'u bağladıktan sonra ayakkabılarımı giyip boş sokakların içinden çıkarak sürü ile insanın bulundugu caddelere kendimi attım Mr. Green

Balık - Lamba - Msn - Müzik - Çiçek
S
SonSAHNE ⭐ 19y

Beleş Tbot'u bağladıktan sonra ayakkabılarımı giyip boş sokakların içinden çıkarak sürü ile insanın bulundugu caddelere kendimi attım

Güzel cümle kurmuşsun Twisted Evil

Müzik dinlerken msnde yazıştığım hatunun tekiyle Çiçeğin yanındaki lambanın hafif ışığında balık yedikten sonra fanteziye başladık Twisted Evil

avokado hoparlör beton depo balkon
J
balkonda avakoado yerken beton çatladı ve depoya düştüm

extraloob-mod-olmak-yaşasın-sevindi
C
Caprice ⭐ 19y

balkonda avakoado yerken beton çatladı ve depoya düştüm

extraloob-mod-olmak-yaşasın-sevindi

Extraloob lütfen mod olmak istiyorum paylaşımlar diz boyu oldu sonunda olucam ve aa oldum yaşasın sevindi garip..ahaha Cool
lol-yemek-fare-admin-banned Twisted Evil
B
fare yemek isteyen lol admin tarafından banned yedi

Tbot-isrobot-nubot-keyhelper-ankara Twisted Evil Twisted Evil
R
Tbot-isrobot-nubot-keyhelper'i ankaradan bi tanıdıktan aldım

pot-top-cennet-kalem-yemek
D
drotalion ⭐ 19y
cennetten pot alirken isrobot kullanimindan ban yedigimde arkadasim kafama kalemle vurup nubot kullanman gerekirdi bu arada yemek hazior dedi...

köfte crack kola bilgisayar lvl 80
B
köfte aldım cola aldım bilgisayarın karşısına geçtim lv 80 çarımı tbot crack ile kastırıyorum

bir-istanbul-silk-forum-kilit
S
suqua OP ⭐ 19y
talat abiyle spidermani izlerken burnuam sucuklu yumurta kokusu geldi o arada benim avratı gördüm ata binmiş Mr. Green

kahve-şeker-kola-pasta-kokoreç
S
SonSAHNE ⭐ 19y
Orta şekerli kahvemi içtikten sonra bir yerlere gidip kokoreç yemek istiyordum ama dolapda pastayı gördümi yanında kola içecektim ama birisi şeker koymuş içine Twisted Evil

Harf Gönder Smile Paragraf Kalorifer
B
BeachBoy ⭐ 19y
bu topic e kalorifer kelimesindeki harflerin bulunmadığı bol smile li bir paragraf gönder

para yatak mercek saat okul
O
os1 ⭐ 19y
parm yatağımın altına gidince eğildim baktım bide ne göremiyim kaybettiğimi sandığım saat,okul kravatıve dürbünümün merceğini gördüm
çay-kahve-gazoz-kola-ayran
B
acaba ne içsem diye düşünütken garson bana sayıyordu.Ne içersiniz efendim çay kahve gazoz ayran kola ben ise hala cevap vermiş deilidim.ogünnü akşamında............D:D:D:D yazar olucam:P:P:
ankara çimen vista kop konu
O
os1 ⭐ 19y
ankarada arabyla gezerken gördüğüm tabelalarda çimler basmayınız yazıyordu. Sonra cd çları başlattım tam kopulacak şarkıydı neyse koptuk sonra aklıma hocanın derste anlattığı konu geldi. tam o sırada arabanın benzini bitti bi petrole girdik karşıdad int.cafe bilgisayrlarda vista yüklüydü... Nasıl oldu ama
yanmam gönlüm yansada sro benı
B
aklımdan şarkı sölüyodum yanmam gönlüm yansada ecel beni alsada diye birden aklıma sro geldi sorna beni annem uykumdan uyandırdı
mavi premium slm güzel destan
D
DnA ⭐ 19y
selamlar olsun sana destanı güzel mavi premium

PH Extra tanga miami kumsal Mr. Green Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: