beyler 5 kelimeden 1 cümle yapma oyunu sanırsam beyenirsiniz Mr. Green
sırayla sizlerde kelimelerini yazın arkadan gelen cümleyi kursun extraokk
silkroad-telefon-aramak-master-level
silkroad oynarken telefon çaldı arayan guild masterdı guildin level atladığını söledi
araba-polis-ceza-ışık-hız
5 kelime 1 cümle
· 25 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Amcamın arabası yüksek hızla gidiyordu ışıklarda arabaa durunca polis geldi radara yakalandınız dedi ve ceza yazdı
gay lezbiyen fotosentez peçete muz
gay lezbiyen fotosentez peçete muz
Araba ile hız yaparken durmayıp kırmızı ışıkta geçtim, polis çevirdi ceza yazacaktaki onu ve arkadaşını bıçakla deşerek minik parçalara ayırıp lağım kapağından attım sonra polis arabasını ateşe verdim ve oradan uzaklaştım..
Extraloob-Age-of-Empires-Yenilmek
Edit: Araya biri girdi tüh.. Razz
Extraloob-Age-of-Empires-Yenilmek
Edit: Araya biri girdi tüh.. Razz
Extraloob ne zaman yenilecek AEO'da merak ediyorum hiç yenildiğini görmedim.. Mr. Green
Ayakkabı-boş-sürü-Beleş-Tbot Mr. Green
Ayakkabı-boş-sürü-Beleş-Tbot Mr. Green
Beleş Tbot'u bağladıktan sonra ayakkabılarımı giyip boş sokakların içinden çıkarak sürü ile insanın bulundugu caddelere kendimi attım Mr. Green
Balık - Lamba - Msn - Müzik - Çiçek
Balık - Lamba - Msn - Müzik - Çiçek
Beleş Tbot'u bağladıktan sonra ayakkabılarımı giyip boş sokakların içinden çıkarak sürü ile insanın bulundugu caddelere kendimi attım
Güzel cümle kurmuşsun Twisted Evil
Müzik dinlerken msnde yazıştığım hatunun tekiyle Çiçeğin yanındaki lambanın hafif ışığında balık yedikten sonra fanteziye başladık Twisted Evil
avokado hoparlör beton depo balkon
J
Jason Walker
⭐ 19y
balkonda avakoado yerken beton çatladı ve depoya düştüm
extraloob-mod-olmak-yaşasın-sevindi
balkonda avakoado yerken beton çatladı ve depoya düştüm
Extraloob lütfen mod olmak istiyorum paylaşımlar diz boyu oldu sonunda olucam ve aa oldum yaşasın sevindi garip..ahaha Cool
lol-yemek-fare-admin-banned Twisted Evil
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
fare yemek isteyen lol admin tarafından banned yedi
Tbot-isrobot-nubot-keyhelper-ankara Twisted Evil Twisted Evil
Tbot-isrobot-nubot-keyhelper-ankara Twisted Evil Twisted Evil
R
Rock'nRolla
⭐ 19y
Tbot-isrobot-nubot-keyhelper'i ankaradan bi tanıdıktan aldım
pot-top-cennet-kalem-yemek
pot-top-cennet-kalem-yemek
cennetten pot alirken isrobot kullanimindan ban yedigimde arkadasim kafama kalemle vurup nubot kullanman gerekirdi bu arada yemek hazior dedi...
köfte crack kola bilgisayar lvl 80
köfte crack kola bilgisayar lvl 80
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
köfte aldım cola aldım bilgisayarın karşısına geçtim lv 80 çarımı tbot crack ile kastırıyorum
bir-istanbul-silk-forum-kilit
bir-istanbul-silk-forum-kilit
talat abiyle spidermani izlerken burnuam sucuklu yumurta kokusu geldi o arada benim avratı gördüm ata binmiş Mr. Green
kahve-şeker-kola-pasta-kokoreç
kahve-şeker-kola-pasta-kokoreç
Orta şekerli kahvemi içtikten sonra bir yerlere gidip kokoreç yemek istiyordum ama dolapda pastayı gördümi yanında kola içecektim ama birisi şeker koymuş içine Twisted Evil
Harf Gönder Smile Paragraf Kalorifer
Harf Gönder Smile Paragraf Kalorifer
bu topic e kalorifer kelimesindeki harflerin bulunmadığı bol smile li bir paragraf gönder
para yatak mercek saat okul
para yatak mercek saat okul
parm yatağımın altına gidince eğildim baktım bide ne göremiyim kaybettiğimi sandığım saat,okul kravatıve dürbünümün merceğini gördüm
çay-kahve-gazoz-kola-ayran
çay-kahve-gazoz-kola-ayran
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
acaba ne içsem diye düşünütken garson bana sayıyordu.Ne içersiniz efendim çay kahve gazoz ayran kola ben ise hala cevap vermiş deilidim.ogünnü akşamında............D:D:D:D yazar olucam:P:P:
ankara çimen vista kop konu
ankara çimen vista kop konu
ankarada arabyla gezerken gördüğüm tabelalarda çimler basmayınız yazıyordu. Sonra cd çları başlattım tam kopulacak şarkıydı neyse koptuk sonra aklıma hocanın derste anlattığı konu geldi. tam o sırada arabanın benzini bitti bi petrole girdik karşıdad int.cafe bilgisayrlarda vista yüklüydü... Nasıl oldu ama
yanmam gönlüm yansada sro benı
yanmam gönlüm yansada sro benı
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
aklımdan şarkı sölüyodum yanmam gönlüm yansada ecel beni alsada diye birden aklıma sro geldi sorna beni annem uykumdan uyandırdı
mavi premium slm güzel destan
mavi premium slm güzel destan
selamlar olsun sana destanı güzel mavi premium
PH Extra tanga miami kumsal Mr. Green Mr. Green
PH Extra tanga miami kumsal Mr. Green Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap