Icerige atla
Extraloob

5 dk da medusa... Server ARES

· 18 Yanıt · 2.4K görüntüleme
A
alone59 OP ⭐ 18y
Charımı bota koyuyodum tam bı baktım medusa cıktı ayarları yapmaya gecmıstım bı baktım kesıldı bende cok sasırdım boyle bişey olabılırmi?

18 Yanıt
I
Kapı kapanmadan ne çabuk kesmişler 😱
T
Tatanga ⭐ 19y
ondan önceki medusa yı bug da kesiyorlardır o ana denk gelmiştir Persia da çok oldu alışırsın 😄
K
Kyrojen ⭐ 18y
Wizardlar Group yaptı heralde 😄
T
Tatanga ⭐ 19y
imkansız yaw bnm dediğim gibidir.
B
5 dakkada kesilemez bu şöyle olur. Yeni çıkan medusadan önceki gruplarda player sayısı az ise bug yoluyla kesilmeye çalışılmıştır.Bunun kesilme süreside yeni çıkan medusanın tam vaktine gelmiş.
A
alone59 OP ⭐ 18y
hmm anladım arkdaslar =)
X
Xrosower ⭐ 17y
😊 bi an şaşırdım
I
ondan önceki medusa yı bug da kesiyorlardır o ana denk gelmiştir Persia da çok oldu alışırsın :D

👍
C
cLonny ⭐ 18y
5 dakkada kesilemez bu şöyle olur. Yeni çıkan medusadan önceki gruplarda player sayısı az ise bug yoluyla kesilmeye çalışılmıştır.Bunun kesilme süreside yeni çıkan medusanın tam vaktine gelmiş.

+1 😊 Böyle birşey pluto'da da olmuştu bi kere^^
H
Halbuno ⭐ 17y
Hahaha helal 😄
J
JbS ⭐ 17y
bi önceki medusaaa o denke gelmiş sadece
C
bir önceki medudur o ;=)
Z
Zona ⭐ 18y
Çok Zor böle bişey olması...
D
desTibaa ` ⭐ 17y

+1 😊 Böyle birşey pluto'da da olmuştu bi kere^^

+1905
M
Metamorph ⭐ 19y

+ gaiada da oluyor böyle şeyler
D
desTibaa ` ⭐ 17y
evet her serverda olabiliyor bu kadar sasırmamak lazım.
S
Serj ⭐ 18y
%100 bug.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: