Youtube vb gibi sitelere girmek için 4.2.2.1 - 4.2.2.2 dnslerini kullanıyorsanız dnslerinizi kesinlikle değiştirin.Dns sahibi şirket Türkiyede barınan sitelere girişi yasakladı.Haliyle bu dnsleri kullananlar türkiyedeki internet sitelerinin %80'nine ulaşamayacaklar.Yeni dns olarak opendns.com 'un dnslerini kullanabilirsiniz.
(mesajı ulaştırabildiğiniz kadar kişiye ulaştırın , bu şerefsizlik yanlarına kalmasın...)
4.2.2.1 - 4.2.2.2 Dnslerini Kullananlar Dikkat !
· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
hiç anlamadım neden dns kullanırsınız ki ben host dosyasını editliyorum her siteyi açıyorum 😎
Nasıl Editliyorsun Öğret Bizede Bizde Kullanalım
A
Aristotales
⭐ 19y
Teşerkkürler. Bilgilendirme İçin ..
8.8.4.4 8.8.8.8 kullanıyorum hiç bir sorun yok bayadır kullanmama rağmen 😊
K
KatilBamya
⭐ 16y
Navige babayı tek geçerim 🤘
hiç anlamadım neden dns kullanırsınız ki ben host dosyasını editliyorum her siteyi açıyorum 8)
O kadar uğraşmaya gerek yok navige.com uygulayın proxyle tüm sitelere giriş olsun. 😜
hiç anlamadım neden dns kullanırsınız ki ben host dosyasını editliyorum her siteyi açıyorum 8)
O kadar uğraşmaya gerek yok navige.com uygulayın proxyle tüm sitelere giriş olsun. :P
Megauploaddan bir şey indireceksin diyelim idm'ye atıyor navige idm için çıkarsa yamacıma gelsin 😎

dnsde ney yeniliyormu 😜
Ps.Navige ftw
Ps.Navige ftw
Google DNS Forever.
neden dns kullanıyorsunuz kuzum soru:
@extraloob
O kadar uğraşmaya gerek yok navige.com uygulayın proxyle tüm sitelere giriş olsun. :P
Megauploaddan bir şey indireceksin diyelim idm'ye atıyor navige idm için çıkarsa yamacıma gelsin 8)

neden dns kullanıyorsunuz kuzum soru:open dns + hosts ftw hacı 😜
neden dns kullanıyorsunuz kuzum soru:
hostlarla çok uğraştım hep patladı yapamadım o yüzden 😳
S
SilentLord
⭐ 17y
youtube jacker , dns , navige hepsini bir arada kullanıyorum gayet de memnunum 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap