Icerige atla
Extraloob

4.2.2.1 - 4.2.2.2 Dnslerini Kullananlar Dikkat !

· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Youtube vb gibi sitelere girmek için 4.2.2.1 - 4.2.2.2 dnslerini kullanıyorsanız dnslerinizi kesinlikle değiştirin.Dns sahibi şirket Türkiyede barınan sitelere girişi yasakladı.Haliyle bu dnsleri kullananlar türkiyedeki internet sitelerinin %80'nine ulaşamayacaklar.Yeni dns olarak opendns.com 'un dnslerini kullanabilirsiniz.

(mesajı ulaştırabildiğiniz kadar kişiye ulaştırın , bu şerefsizlik yanlarına kalmasın...)
15 Yanıt
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hiç anlamadım neden dns kullanırsınız ki ben host dosyasını editliyorum her siteyi açıyorum 😎
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
Nasıl Editliyorsun Öğret Bizede Bizde Kullanalım
A
Teşerkkürler. Bilgilendirme İçin ..
E
EmmaW ⭐ 19y
8.8.4.4 8.8.8.8 kullanıyorum hiç bir sorun yok bayadır kullanmama rağmen 😊
K
KatilBamya ⭐ 16y
Navige babayı tek geçerim 🤘
M
Metover ⭐ 18y
hiç anlamadım neden dns kullanırsınız ki ben host dosyasını editliyorum her siteyi açıyorum 8)

O kadar uğraşmaya gerek yok navige.com uygulayın proxyle tüm sitelere giriş olsun. 😜
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
hiç anlamadım neden dns kullanırsınız ki ben host dosyasını editliyorum her siteyi açıyorum 8)

O kadar uğraşmaya gerek yok navige.com uygulayın proxyle tüm sitelere giriş olsun. :P

Megauploaddan bir şey indireceksin diyelim idm'ye atıyor navige idm için çıkarsa yamacıma gelsin 😎
X
xcorelli ⭐ 18y
dnsde ney yeniliyormu 😜

Ps.Navige ftw
D
Decoy ⭐ 18y
Google DNS Forever.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
neden dns kullanıyorsunuz kuzum soru:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
@extraloob

O kadar uğraşmaya gerek yok navige.com uygulayın proxyle tüm sitelere giriş olsun. :P

Megauploaddan bir şey indireceksin diyelim idm'ye atıyor navige idm için çıkarsa yamacıma gelsin 8)
X
Xanthos ⭐ 19y
open dns + hosts ftw hacı 😜
D
Decoy ⭐ 18y

hostlarla çok uğraştım hep patladı yapamadım o yüzden 😳
S
SilentLord ⭐ 17y
youtube jacker , dns , navige hepsini bir arada kullanıyorum gayet de memnunum 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: