evet arkadaşlar 400 e-pin silk koduna karşılık SM(0X33.ORG) üyeliğimi satmak istiyorum. kesinlikle ilk önce e-pin silk kodu alınacaktır sonradan sm acc verilecektir herkeze ii forumlar almak isteyenler buraya yazarsa sevinirim :?!
400 e-pin silke SM acc. satılıktır
· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Ohhh maşallah 80lwl full sun set çarda istionmu:) Sm accsi için 400silk fazla gibime geldi
ya bı gıt cocuk alt tarafı uyelık 400 e pın 50 epın bıle desen vermem
çocuk mocuk ne diyorsunuz 39 yasındayım ben konusurken dikkat edin ve şuan 50-75 hatta 10 ytl fiyat çekenler var ben 400 silk diyorum konuştuum kişiye görede indirim yaparım oke 😉
beyler sakin serbest piyasa ekonomisi böyle bir daha kimse satış topiclerine caz yapmasın, efendi gibi yorum yapıp çekilin.
beyler sakin serbest piyasa ekonomisi böyle bir daha kimse satış topiclerine caz yapmasın, efendi gibi yorum yapıp çekilin.
Saol :?!
sm accauntu nedir yaw herkes alıyuo bende almak istiyorum 😄
satıyım sana 400 silk Softmod almana yarıyan 0x33 üyeliği
L
LegendTurks
⭐ 18y
Softmode SM satışını kapatacak zaten bence gerek yok... (0x33 Başka Oyuna Geçecek)
Herkes Tbota Hücum Edecek...
Herkes Tbota Hücum Edecek...
yaw sen nerden biliyosun amcanınoğlumu çalışıyo 0x33 te adamlar parayı kırıyo arkadaşım sordu oranın bir adminine " endişeye gerek yok tastışlar devam edecek legand 3 e uyumlu botta isro bot çıktıktan 2 saat sonra elinizde" bunu söyleyen 0x33 kurucularından 😊
L
LegendTurks
⭐ 18y
yaw sen nerden biliyosun amcanınoğlumu çalışıyo 0x33 te adamlar parayı kırıyo arkadaşım sordu oranın bir adminine " endişeye gerek yok tastışlar devam edecek legand 3 e uyumlu botta isro bot çıktıktan 2 saat sonra elinizde" bunu söyleyen 0x33 kurucularından :)
Bişey demiyorum oku burayı : http://0x33.org/forum/showthread.php?t=21989
Arkadaşın yanlış kişiyle konuşmuş sanırsam...
0x33 Aion diye bir oyuna geçiyor...
R
renklibere
⭐ 19y
evet haklısın aion diye bir oyuna geçiyorlar fakat sm satışları devam edecekler aion onlar için kapalı kutu epey araştırdım oyun daha piyasaya çıkmadı ben abimize katılıyorum sm satışları devam eder çok fazla sm kullanan insan var akan çeşme kesilmez diye düşünüyorum kabul kapanır o ayrı umarım kapanmaz
onu diyorumda anlamamakta ısrar ediyolar aion a geçiolar die para gelen yeri keserlermi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
S-BOT Acc Bedava + Acc alan ilk kişiye 100 silk e-pin hediye SATILIK SBOT OLD ACC. Süresi BİTMİŞ 40 TL~250 Silk E-Pin SILK E-PIN YA DA SILK ITEM SATILIR [ STOK 20.000 SILK E-PIN - 5.000 SILK ITEM ] SILK E-PIN YA DA SILK ITEM SATILIR [ STOK 20.000 SILK E-PIN - 5.000 SILK ITEM ] Turkish e-Pin ler gözükmüyor.