Icerige atla
Extraloob

40 lv De isy killed _Darkness_

· 25 Yanıt · 2.4K görüntüleme
S
Stephanos OP ⭐ 19y
Yorumlarınızı bekliyorum...]
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

SATURN DE 3.ü Isyutaru _Darkness_ killed [FreakZ]
25 Yanıt
A
asdfasdf ⭐ 19y
kanka valla tebrikler ben lvl düşünce sinirlendim gittim tarihe geçicen he Laughing extrabeer
K
kahpehayat ⭐ 19y
nerde kesmşişsin sen öle bea?
S
Stephanos OP ⭐ 19y
1 Saat de KArakoram dan adamlar Ferry e getirdiler 6 saat urastık Bu an için.. 41 Lv % 20 den 40 lv % 63 oldum ama isy icin değer.. Mr. Green Twisted Evil
K
kahpehayat ⭐ 19y
azim ve hırs ne diyim Cool
J
JimCarrey ⭐ 19y
o tebrikler o orda bugda mı size vuruyomuydu elit falan çıktımı Rolling Eyes
N
Narqotic ⭐ 19y
oKan gene çoşmuşsun tbrkler
S
selo_c4 ⭐ 19y
40 lvlde 1600 hp ile kesmek harbiden zordur tebrikler
E
EFENDYY ⭐ 19y
Helal olsun ben
MooNStaR Laughing
Cool
S
Stephanos OP ⭐ 19y
Saolun :=)ı o kadar urastık benim deilde baskasının nicki cıksa bayılıcaktım saten isy nun son hp leri kaldıgında daha öldüğünü göremeden Hastanede uyana bilirdim kalp krizinden gidiyordum cok heycan vericiydi Confused Mr. Green extrabeer
H
HosenberG ⭐ 19y
wow adam tam bi uniq killer Mr. Green
C
kardesım benım anlamadıgım karakoramdan nası goturdunuz ferrye teleportlamı nerden gectınız harıtaya bakarmısın ısınladınızmı ısyuyu Very Happy he ? buna bı acıklık getırırımısın
C
zuahah ksr baqma orası hotanmıs Very Happy bende constantıne zanneddım Very Happy
S
Stephanos OP ⭐ 19y
eheh saten yukarda kucuk map da yazıyo Hotan Ferry die extraokk Mr. Green
R
Ray_jovan ⭐ 19y
helal demek geliyor valla içimden ama sormadan edemiycem nasıl becerdin Twisted Evil
S
Stephanos OP ⭐ 19y

helal demek geliyor valla içimden ama sormadan edemiycem nasıl becerdin Twisted Evil

sana 5 saat boyunca naptıgımızı anlatıym kısaca Simdi
1:1 Saat de Karakoramdan Hotan Ferrye getirdik..
2:ilk baslarda cok öldüm sonra bıraktım Lib ler felan kesiodu herkes bırakmıs sorna
3:Ben geldim adamları topladık felan % 60 dı HP si
4:Biz Dalmaya basladık Spawn yaptı sorna 1 Lv olanlar (ezüqler Mr. Green )onlar isy a vurarak cekerken Elitler Vesayre taşlara kayalara takıldı.. biz de sırayla kestik her spawn böle sürdü ve toplam yaklasık 5 saat sürdü ve mutlu son _Darkness_ killed (SS de gördüğünüz 52 + guild % 10 hp var ken geldiler..! o ana kadar tabiki pt damage la almıs olduk )
B
baris1992 ⭐ 19y
Tebrikler Lord ne zmn kescen ? Very Happy
_
_AClD ⭐ 19y
Tebrikler sana euro geldi bole oldu cleric bufları resler faln derken isyu ksimini 40 lvllara dustu 😊
L
lesre ⭐ 19y
wallahi helal olsn ben oO_BowMaN_Oo aegdekı nıcık keko:D
H
HosenberG ⭐ 19y
serverin ilk lordunu akiron kesti Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: