Evet Tarim Basin nin S sinde uru yu gördum bi baktım bot lar urunun % 15 canını goturmusler sorna tek tek olduler bende kenara cektim yavas yavas kesiodum sonra Urnun % 20 canı kaldıydı hepsi damladı Twisted Evil VE sonuc
-Resim Silinmiş.
!!! 4. Uru Killed !!!
· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
sen urechı kesemezsın cunku muhahaha x large pot almıs urechı ıcın olum hıc gulcegım yoktu Twisted Evil
sen urechı kesemezsın cunku muhahaha x large pot almıs urechı ıcın olum hıc gulcegım yoktu Twisted Evil
Uruchi bana 150 vuruyo Elite ler 350 vuruyo elite lerden korkuyorum Mr. Green ondan uru keserken x Large koyuyorum Razz
çüşş biraz yavaş artık server seni tanıodur extrabeer extrabeer
çüşş biraz yavaş artık server seni tanıodur extrabeer extrabeer
ehehe biraz öle yhaf UniqueKiller oldum Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil headbang2ft9
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
k4til ne dio yaw sana Twisted Evil Twisted Evil tbrkler bu arada Mr. Green
Onun dediklerini bende anlamıom da Twisted Evil siz benim imzayı görüyomusnuz ben kendimin ve bazılarının imzasını göremiyorum Resim felan yazıo imzamın yerine Shocked
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
tebrikler ben 1. uruchi de kaldım sen 4 hemde bu lwl da helal olsun
Saol kesersin dert etme Razz
ewt ya hacım nsl becerionn?
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
Onun dediklerini bende anlamıom da Twisted Evil siz benim imzayı görüyomusnuz ben kendimin ve bazılarının imzasını göremiyorum Resim felan yazıo imzamın yerine Shocked
bndede gözükmüo resmler Confused
ewt ya hacım nsl becerionn?
uru yu diosan valla diyorum yha ivy saolsun paso erk basıom Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Köpeği altına yatırom uru da bana dalmıo işte
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap