Icerige atla
Extraloob

~ 4. NESİL PAPARAZZİ ALIMLARIMIZ AÇILMIŞTIR ~

· 93 Yanıt · 12K görüntüleme · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
T
TheBigDady ⭐ 19y
Hayırlı uğurlu olsun 💃
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Kriptex arkadaşımız başına buyruk davranma ve argo kelimelereden dolayı aramızdan ayrılmıştır...
E
Expectance ⭐ 17y
Yine herhangi bir yere giremedim siteyi bırakıcağım paparazzi olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
.NET
.NET ⭐ 19y
Kriptex'in paparazziliği bana karşı yaptığı saygısızlıktan dolayı alınmış ve siteden süresiz uzaklaştırılmıştır..
[F New]Solo Gitarist
C
chipshajen ⭐ 17y
Geçmiş Olsun .. Sen İmzama-Avatar'a Bak Kendi Yapıpmım Prof Değilim 😜
E
Expectance ⭐ 17y
Beyler özür dilerim sinirli bir anıma denk geldi paparazzi olanlara hayırlı uğurlu olsun diyorum hepinizden çok özür dilerim:D
M
MooN_LiFe ⭐ 17y
Ben İstiyorum Sayfa Düzenini Süper Yaparım. Renklendirme , Şekil , Vs Herşeyim %100 Süperdir .
Şimdiden Teşekkürler
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Herkese bol şans. ^^
T
TheBigDady ⭐ 19y
Ben İstiyorum Sayfa Düzenini Süper Yaparım. Renklendirme , Şekil , Vs Herşeyim %100 Süperdir .
Şimdiden Teşekkürler

Alımlar sonuçlandı 🙄
W
WosT ⭐ 17y
Seçilenler belli oldumu ❓
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Henüz sonuçlanmadı. ^^
W
WosT ⭐ 17y
Anladım , topicte bir kaç mesaj gördümde ondan sorma ihtiyacı duydum 😜
M
MooN_LiFe ⭐ 17y
Şimdiden Teşekkürler

Alımlar sonuçlandı 🙄

Sonuçlansaydı Topic Globalde Olmazdı 😎
W
Wajuka ⭐ 17y
Paparazilik için adam arrıyormuşsunuz ? Durun!! artık aramanıza gerek yok çünkü aradığınız adamı buldunuz 😁 Bende paparazilik için başvuruda bulunuyorum imzamı avatarımı ona göre düzenliyeceğim bundan sonra iyi bir paparazi olacağıma emin olabilirsiniz 👍
J
JawBreaker ⭐ 18y
Paparazilik için adam arrıyormuşsunuz ? Durun!! artık aramanıza gerek yok çünkü aradığınız adamı buldunuz 😁 Bende paparazilik için başvuruda bulunuyorum imzamı avatarımı ona göre düzenliyeceğim bundan sonra iyi bir paparazi olacağıma emin olabilirsiniz 👍

😁 💃
.NET
.NET ⭐ 19y
Şimdiden Teşekkürler

Alımlar sonuçlandı 🙄

Doğru. 1 paparazzi bile seçmedik 🙄
[F New]Solo Gitarist
M
MooN_LiFe ⭐ 17y
Şimdiden Teşekkürler

Alımlar sonuçlandı 🙄

Doğru. 1 paparazzi bile seçmedik 🙄

Zuahahaha 😜 💃
B
Uygun görürüseniz bende olmak isterim
P
PquLex'B ⭐ 18y
Bende Paparazzi olmak İstiyorum.. Bu İşi Başarabileceğime inanıyorum.. günde 13-14 saat online oluyorum...
B
Brown ⭐ 18y
Spoiler
Olmak isterdim ama okullar başlıyor nabalim :)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: