Resim biraz sansürlü oldu ama şimdilik oyun içinde tanınmamak en iyisi 🍿
- Resim Silinmiş.
Hayatta bitmez Diyenlere Resim 2 😎 🍿
- Resim Silinmiş.
3Günde Premium Görevi Bitermi? Diyenlere..[2.Resim ]
· 20 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
hayaTTa biTmez maX 10 gün
O
Optimus Prime
⭐ 18y
bu ss doğruları gösteren bi ss deil nerden bilelim eski pre den kalan görevin var belki 400 küsür onun üzerine topladn bu sefer:?
tamam resimde bu gün topladıım sayı war (21) diye.. bi de ticket in bu günlük süresi bittinde SS atim. 1 günde kaç tane topluor görün 👍
biter...senin yaptigin sekilde biter (:
karakteri 81lwl wizard kasıor. kendisi kasılsa az mob kestiğinden düşme şansıda az olur ama wizard dakikada 20-25 mob rahat kesiyodur ki gördüğünüz gibi kastığım yer 2slot hungry+normal ong slotu 😉 oyunun en seri slotu yani. neyse süre bitsin 2. SS her şeyi anlatr 👍
O
Optimus Prime
⭐ 18y
tamam resimde bu gün topladıım sayı war (21) diye.. bi de ticket in bu günlük süresi bittinde SS atim. 1 günde kaç tane topluor görün 👍
benimki sadece bi fikirdi fikirimi söyledim topluyorsan helal olsun ne diyim
oyunda 1 adet 81lwl attackr wizard - 1 adet Therapy basan chine char - 1 adet karakter etrafında dönen Nöbetci bot soktum... bna düşen sadece 🍿 🍿 😁 ,
(Sbot saolsn 😎 )
(Sbot saolsn 😎 )
S
ShapeShifter
⭐ 18y
Ehue Bnide Full kassalar kendin kasmyıorsun bottta 76+ wizz tek ata ata anında cıkar tâbi^^
Sss merak ediorm
Sss merak ediorm
helal olsun valla 😄
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
ben 4 gunde bitirdim pre plus aldımda sımdı sonuncuyu yapıyorum plus un 19 gunu var :S
Evet bitiremez diyenlere 1 SS daha... 😎 🍿 (24 saat geçmedi daha)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
karakteri 81lwl wizard kasıor. kendisi kasılsa az mob kestiğinden düşme şansıda az olur ama wizard dakikada 20-25 mob rahat kesiyodur ki gördüğünüz gibi kastığım yer 2slot hungry+normal ong slotu 😉 oyunun en seri slotu yani. neyse süre bitsin 2. SS her şeyi anlatr 👍
dakıkada 50 nın ustunde keser wızard dıyoruz...Bıde Bıter Bencede Ama Kararsızım :!!&%&!
heLaL oLsuN
C
Constanzia
⭐ 19y
ben inanmıom en az 10 gun ama yaptıysan helal olsun benım dusuncem oyle 👍 👍
ben inanmıom en az 10 gun ama yaptıysan helal olsun benım dusuncem oyle 👍 👍
resimleri görmüyosun sanırsam. ☕
T
Think Twice
⭐ 18y
tbrl
iris de kendim kasarak 4 günde tamamladim 😊