EU charların gücü bir kez daha karşımıza çıkıyor
Allahtan wizard değil Laughing
[flash=425,350]http://www.youtube.com/watch/v/kHHxpQW8ayk[/flash]
364K Damage EU Dagger !
· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
_
___CrAzY___
⭐ 19y
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
aynen Shocked Shocked Shocked Shocked
_
__Thieves__
⭐ 19y
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Çok fenalar ya
Çok fenalar ya
fena falan oldukları yok Twisted Evil bir skil var canlarını yarıya indirip atacklarını 2 katına çıkartıyo bu sayede yapıyolar o kadar damage pvp de açınca tek çekiyorum hepsine Mr. Green
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
düz vurusu o crit deil Mr. Green Mr. Green
P
paffendorf
⭐ 19y
ağzım açık kaldı
P
paffendorf
⭐ 19y
ağzım açık kaldı
guzel damaageler 80 lvl europen buff wermis ama genede cok Very Happy gerci pvp de hicbirsey yapamiyolar %75 damage increase skili kullandiklari icin ayni skilin %50 defance dusurmesi yuzunden pvp de 1 -2 wurusta yatiyorlar.... 400 500 defansli bir 80 lvlin zaten istedigi kadar yuksek wursada hicbirzaman full str chinese yi kesemicegi bellidir
80 lvl dagger bana 22 k cr vurdu itemleri biraz daha geliştirsem tek atamıycak yani 80 lvl bladerim ve itemler full blue +4. ama +5 yaparsam tek yemem sanırım extraokk ha snow shield açmamıştım.
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked bu ne ya böyle crikmi olur Evil or Very Mad
N
NephilimAngel
⭐ 19y
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked bu ne ya böyle crikmi olur Evil or Very Mad
oluyomuş headbang2ft9
G
GooD_D3wiL
⭐ 19y
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
guzel damaageler 80 lvl europen buff wermis ama genede cok Very Happy gerci pvp de hicbirsey yapamiyolar %75 damage increase skili kullandiklari icin ayni skilin %50 defance dusurmesi yuzunden pvp de 1 -2 wurusta yatiyorlar.... 400 500 defansli bir 80 lvlin zaten istedigi kadar yuksek wursada hicbirzaman full str chinese yi kesemicegi bellidir
lafı azımdan aldın Very Happy diğer euların bufflarınıda almış bid kendi defanstan kaybetip güce verme skilli var popcorn
çok pis vuruyolar ama kolayda yatıyolar. kahvekeyfi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap