35 Yıl Sonra Garajdan Çıkan Sıfır Toros
· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Arabanın sahibi ne kadar heycanlı öyle 😄
@Heart
Cunku o arabayi ordan cikartmak icin tam 16 yil ugrasmis, devleti ikna etmek icin tam 16 yil..
[ Mesaj mobilden gonderildi BlackBerry ] mobile
Cunku o arabayi ordan cikartmak icin tam 16 yil ugrasmis, devleti ikna etmek icin tam 16 yil..
Special thx to FlexiBu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Duymadım ben orasını yada fark etmedim o kadar uğraştıysa sürmeye kıyamaz adam
@Heart
bi pasta cila boyayla + birazda ciğere bakılırsa cillop gibi olur 😁
Nostaljii 😄
Nostaljii 😄
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gazetede okumuştum ben de. 🤝
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi@Heart
Gazetede okumuştum ben de. 🤝
Special thx to Flexi M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
özel ücrete tabii olarak o arabayı oradan vinç ile çıkartabilirdi. Ama devletten yardım beklemesi saçma değil mi tam 16 yıl ?
@Heart
özel ücrete tabii olarak o arabayı oradan vinç ile çıkartabilirdi. Ama devletten yardım beklemesi saçma değil mi tam 16 yıl ?
ssen arabayı 16 yıl garajta sakla hiç birşey olmasın vinc gelsin 4 halatla iki dakkika da kaportaya tecavüz etsin.
Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildi
Devletten beklediği yardım arabanın trafiğe çıkması olabilir veya arabayı üstüne alması uzun sürmüş olabilir dediğin gibi özel ücretlede vinç çağırabilirdi
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi@Heart
Devletten beklediği yardım arabanın trafiğe çıkması olabilir veya arabayı üstüne alması uzun sürmüş olabilir dediğin gibi özel ücretlede vinç çağırabilirdi
Adam vergileri ödeniyor araç trafikte gözüküyor alındığı günden beri diyor konuşmada
[F New]Solo Gitarist
Temet Nosce
⭐ 17y
Toros değil benim bildiğim. Renault 12 Station.
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
+1 👍
Ayrıca haberin aslı ;
Giresunlu İshak Çakır, 34 yıl önce aldığı arabayı bir kere bile sürmeden koyduğu garajından ilk defa çıkardı ve çıkardığı gün de satışını yaptı. Türkiye'de ihraç edilen ilk yerli otomobil olan 1976 model Renault 12'yi, dövizle sıraya girip Bursa'daki fabrikasından alan Çakır, şoför tutarak Giresun'a geldi. Evin garajına arabayı park ederek Almanya'ya döndü. Ardan geçen yılların ardından tekrar Giresun'a dönüş yapan İshak Çakır, evinin garajındaki arabayı çevresindeki binalar nedeniyle çıkartamadı. 34 yıl sonunda kadersiz otomobil bulunduğu garajdan vinçler yardımıyla bir saatlik çalışma sonucunda kurtuldu.
Kaynak: ahaber
Toros değil benim bildiğim. Renault 12 Station.
+1 👍
Ayrıca haberin aslı ;
Giresunlu İshak Çakır, 34 yıl önce aldığı arabayı bir kere bile sürmeden koyduğu garajından ilk defa çıkardı ve çıkardığı gün de satışını yaptı. Türkiye'de ihraç edilen ilk yerli otomobil olan 1976 model Renault 12'yi, dövizle sıraya girip Bursa'daki fabrikasından alan Çakır, şoför tutarak Giresun'a geldi. Evin garajına arabayı park ederek Almanya'ya döndü. Ardan geçen yılların ardından tekrar Giresun'a dönüş yapan İshak Çakır, evinin garajındaki arabayı çevresindeki binalar nedeniyle çıkartamadı. 34 yıl sonunda kadersiz otomobil bulunduğu garajdan vinçler yardımıyla bir saatlik çalışma sonucunda kurtuldu.
Kaynak: ahaber
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap