Icerige atla
Extraloob

35 Milyon Lira Size Çıksa Ne Yaparsınız ?

· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Malum bu gece yılbaşı ve her yılbaşında olduğu gibi Milli Piyango İdaresi yine yılbaşı özel çekilişi düzenliyor.Bu senenin büyük ikramiyesi ❗ 35 MİLYON TL ❗
Peki bu para size çıksa ne yaparsınız ❓
11 Yanıt
R
RoyalFlash ⭐ 17y
Ülkeyi terk ederim ve bi ülke alırım bi tane afrikadan filan age of daki gibi geliştirrim sonra onu 😄
L
Soru yanlış.Ne yapmazdınız diye soracaktın 😄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Soru yanlış.Ne yapmazdınız diye soracaktın :D

+mop.
R
Rochas ⭐ 16y
parayı hemen almam herşeyimi satarım sonra ülkeyi terk ederim ortalık sakinleşince hemen parayı alırım sonra başka ülkede yaşarım
D
Dark Zone ⭐ 16y
Üstteki tospanın bütün çarlarını 50 katı fiyatla alırdım .
R
Rochas ⭐ 16y
ahaha yiğenime ev diktiririm pijamacı acarım makara:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
aslınada çok bir para değil bir uçak almaya yetmiyor ama iyi niyetli bakarsak ve bana çıkarsa öncelikle PH ile one night stand yaparım ardından güzel bbir tatile çıkarım dünya turuna 6 ay sonra parayı bitirip siteye dönerdim herhalde makara: 😜
X
xcorelli ⭐ 18y
aslınada çok bir para değil bir uçak almaya yetmiyor ama iyi niyetli bakarsak ve bana çıkarsa öncelikle PH ile one night stand yaparım ardından güzel bbir tatile çıkarım dünya turuna 6 ay sonra parayı bitirip siteye dönerdim herhalde makara: :P

😆 😁
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
aslınada çok bir para değil bir uçak almaya yetmiyor ama iyi niyetli bakarsak ve bana çıkarsa öncelikle PH ile one night stand yaparım ardından güzel bbir tatile çıkarım dünya turuna 6 ay sonra parayı bitirip siteye dönerdim herhalde makara: :P

😆
K
Kai ⭐ 18y
bu siteyi satın alırım 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: