Icerige atla
Extraloob

3000 yıllık mumya; Tutankamon

· 32 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
iğrencc 😄 😄
E
evrencikli ⭐ 19y
bunlardan daha ilginç ve asıl araştırılması gereken bizim tarihimiz mısır piramitlerinin yapımından asırlar önce bu gün çinde uygurlar tarafından yapılan beyaz piramitler bulunuyor bilmem bu güne dek duyan oldumu ama o piramitlerin içinde dünyanın en büyük piramidi olarak bilinen keops tan daha büyük bir piramit olduğu söyleniyor ve beyaz piramitlerin içinde bir çok mumya buluyormuş fakat çin bunları gizliyor ve hiç kimseye göstermiyor fakat şu bir gerçek ki bizim atalarımız teknolojide mısırdan çok daha ileriylermiş...
E
evrencikli ⭐ 19y
eğer o piramitler dünyaya gösterilirse dünya tarihi yeni baştan yazılır...
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Hmmm.. ilginç.
de artık uzay çağında yaşıyoruz gizlemek diye bişeyin söz konusu olabilceğini sanmıyorum artık uydulardan evin içi bile gözüküyo.
C
Cobalt OP ⭐ 18y
bunlardan daha ilginç ve asıl araştırılması gereken bizim tarihimiz mısır piramitlerinin yapımından asırlar önce bu gün çinde uygurlar tarafından yapılan beyaz piramitler bulunuyor bilmem bu güne dek duyan oldumu ama o piramitlerin içinde dünyanın en büyük piramidi olarak bilinen keops tan daha büyük bir piramit olduğu söyleniyor ve beyaz piramitlerin içinde bir çok mumya buluyormuş fakat çin bunları gizliyor ve hiç kimseye göstermiyor fakat şu bir gerçek ki bizim atalarımız teknolojide mısırdan çok daha ileriylermiş...

eeth pramitler hakkında birkaç yazı okudum bilgi verdiğin için çok minnettrım yarın resimler ve bilgilerle "TURK PRAMİT"'lerini yayınlıycam.
E
evrencikli ⭐ 19y

eeth pramitler hakkında birkaç yazı okudum bilgi verdiğin için çok minnettrım yarın resimler ve bilgilerle "TURK PRAMİT"'lerini yayınlıycam.

Çok iyi olur benimde elimde bir kaç şey var ekleme yaparım...
E
evrencikli ⭐ 19y
Burdan tüm türk kardeşlerime sesleniyorum tarihimizin kıymetini bilelim ve araştıralım daha hiç bilmediğimiz neler çıkacak karşımıza 👴
C
Cobalt OP ⭐ 18y
Burdan tüm türk kardeşlerime sesleniyorum tarihimizin kıymetini bilelim ve araştıralım daha hiç bilmediğimiz neler çıkacak karşımıza 👴

Katılıyorum.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

vay bee eski mısırda neler saklıymış.
meraklısı çok forumda
Antik-Mısır diye fan kurmak lazım ☕

katılıyorum .
C
Cryolite ⭐ 19y
Lanettt :D

Lanet sanılan şeyin, tutankhamon'u mumyalayanların rahatsız edilmesini önlemek için mezara koydukları bir çeşit virüs oldu anlaşıldı.

Tutankhamon'u incelemek isteyen pek çok araştırmacı bu yüzden ölmüştür.

300 asırda virüs ölmez mi yaa :S

canlıya girmediği sürece kristalleşir. o haldede ölmez sanırım 🎭
B
ilginç..
V
vay be..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: