Arkadaşlar, bir yakınıma bu bütçeye uygun bir bilgisayar önereceğim fakat sizlerin fikrini almak istedim.
Şu ana kadar aklıma yatan 2 adet bilgisayar var. Biri Asus x550vx, diğeri ise Monster Abra A5 V6.1.3. Bilgisayarın kullanım amacı Sims 4 vb. oyunlar oynamak, Powerpoint sunusu hazırlamak vs. olacak. Kullanacak kişi bilgisayardan pek anlamayan biri olacak ve 3-5 sene götürmesi gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum. ^^
Abra A5 V6.1.3 15.6" Oyun Bilgisayarı
ASUS X550VX-XX147D Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz 4GB 1TB 15.6" Fiyatı
3000 TL'lik Dizüstü Bilg. Önerisi
· 9 Yanıt · 6.1K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Bayağıdır takip etmiyorum ama 3bin liralık bilgisayarın rami-ekran kartı-harddiski hepsinin aynı anda yetersiz olmaması lazım ( monster için söylüyorum )

İyi güzel bilgisayarlar ama ikisinde de SSD yok , SSD takılması gerekiyor.
Bilgisayarı kullanacak kişi gerçekten çok bilgisiz olduğundan SSD'nin olayını anlatıp da ekstra para verditemem ama 3 bin TL'ye dahil olacak şekilde öyle bir bilgisayar öneriniz varsa buyrun. ^^
@lemonade
Dizüstü farklıdır herhalde ama benim bilgisayarımın da 8gb belleği var ve yeterli oluyor. 🙄
@lemonade
Dizüstü farklıdır herhalde ama benim bilgisayarımın da 8gb belleği var ve yeterli oluyor. 🙄
Temet Nosce
⭐ 17y
Abra iyidir başkasına bakmanıza gerek yok. Yurtdışından daha ucuza gelir ama bilmiyor dediğin için Monster'in sitesinde laptop özelleştirmelerinden 299 TL ek olarak Intel 540s 240Gb M.2 Sata taktırabilirsiniz. 3150 liraya denk geliyor böylece.
Monster bilgisayarların ağır olduğuna dair bir şey duydum bir de. Diğer dizüstü bilgisayarlara kıyasla böyle bir durum söz konusu mu?
NoMoreLove
⭐ 18y
Msi kullanıyorum çok memnunum. Gerek malzeme kalitesi gerek işçilik. Düşük model bir msi alabilirsiniz. Öneririm.
Monster ile msi ın modelleri neredeyse aynı. Monsterin ürünlerini aldığı iki firma var microstar ve clevo. Microstar zaten msi. Sadece marka farkına 500 liralara kadar varan fark ödemeye gerek yok. Monster cihazları freedos gelir bu yüzden ucuzdur. 1 ay kadar teknik servisinde çalıştım, cihazlarda 1 ölü piksel bile olsa panel değiştirirler. Servisten kaynaklı bir çizik olsa kasayı değiştirirler. Hızlıdırlar elden gelen cihazları aynı gün içerisinde teslim ederler. Garantili cihaz gerçekten garantilidir asus gibi kulp takmazlar.
Ağırlığın sebebi genellikle adaptördür. 980m li masa üstü i7 işlemcili laptopu besleycek adaptörde 3 kilo oluyor malesef.
Ağırlığın sebebi genellikle adaptördür. 980m li masa üstü i7 işlemcili laptopu besleycek adaptörde 3 kilo oluyor malesef.
@Collapse @Temet Nosce
Monster ve MSI'ların wifi bağlantılarında bir sorun var sanırım. Tüm kullanan arkadaşlarım wifi ile oyun oynadıklarında lag olduğunu söylüyorlar. Bu konuda bilginiz var mı?
Monster ve MSI'ların wifi bağlantılarında bir sorun var sanırım. Tüm kullanan arkadaşlarım wifi ile oyun oynadıklarında lag olduğunu söylüyorlar. Bu konuda bilginiz var mı?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
1-120 emek 2000 TL karakter 3000 bin TL lonca savas ödüllü +8k online SAFKAN2 - 1-105 -SİMYA LYCAN KUŞAK YOK | 3000 TL LONCA ÖDÜLÜ 500 TL BİREYSEL İLE 11 EKİM CUMA SİZLERLE Turkcell’den Fiber İpekyolu’na 275 milyon TL’lik dijital kervansaray 400 Tl Lik plvl istiyorum 700 bin TL'lik araç yok satıyor!