Merhaba, VIP olabilmek için bugün silk almıştım ancak dün preyi aktif edince VIP olmuşum. Yani silki boşuna almış oldum. Bursa GB den alındı 204 TL'ye e-pin kodu olarak. Düşünen arkadaşlar varsa 204 tl yerine 180 liradan benden alabilir. Mayıs ayının ortasına kadar benim ihtiyacım olmayacak, boşa beklemesin.
0553 927 1660 Whatsapp
300 Silk 180 TL'den Satılık
· 3 Yanıt · 477 görüntüleme 0 okuyor
3 Yanıt
Arkadaşlar mesaj atıp önden e-pin gönderimi vs gibi şeyler atmayın. BursaGB'de pinin bende olduğuna dair bütün kanıtları attım. Birisi önden istedi, vermedim bir ton küfür edip çıktı. Bu tarz karaktersiz insanlarla 180 TL için uğraşamıycam. Eğer güven sorununuz varsa ya da daha önce dolandırıldıysanız 24 TL fark ile BursaGB'den alabilirsiniz. Ben aldım elimde kaldı 180'den bırakıyorum, olayı dolandırıcılığa bağlamayın. Küfür etmeyin, insanın canını sıkmayın. Uymuyorsa almazsınız kimseye zorla satmıyorum!
Herhangi bir forumun aracılık hizmeti varsa, aracılık ücretini sizin karşılamanız karşılığında da alabilirsiniz. Benim bu konuda da bir sorunum yok. Ancak lütfen forumda şu arkadaşım var o aracılık edecek vs tarzında tekliflerle gelmeyin, o aracılık edecek kişinin arkadaşınız olup olmadığını nereden bileceğim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap