I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #361 Crown : Bu aralar yok ortalardaAvanger : Crown'la aynıPri: İmzasındaki hatun can yakıcı.--Prisoners:Prada:ImmorTaLGoD : TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia ⭐ 17y 16 yil once #362 Prisoners : o biricik bromdur , candır 😘 Prada : Anlatılmaz , Yaşanır 😎 İmmorTaLGoD : pekı tanımıyorum lakin kafa birine benziyor.wWRespectArcadia TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Intensify ⭐ 18y 16 yil once #363 Wax Whine:Onur kral insan ❤️Respect:Cihan abi Arcadia:Çok çalışıyor.Ocakta yükselir inş ❤️Converse:Kobe:Intensify: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MrCrossover ⭐ 17y 16 yil once #364 Converse: ? 🙄 Kobe: Bryanttt 😆 Intensify: canım cicim herşeyim aşkım bitanem ❤️ aLper#24SweeTChieFIntensify TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Intensify ⭐ 18y 16 yil once #365 aLper#24:bromance ❤️SweeTChieF:kankam ❤️Intensify:I'm 😆Intensify:aLper#24:SweeTChieF: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia ⭐ 17y 16 yil once #366 Intensify:Old GhostaLper#24:onu forum oyunlarında görmekten bıktım 😜 SweeTChieF:fazla tanımıyorum ama iyi birine benziyorextraloobwTArcadia TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MrCrossover ⭐ 17y 16 yil once #367 extraloob : okan abiiwT ; beni kız meselesi yüzünden telefonumdan rahatsız etmişti. 😜 arcadia ; bu adamı görmekten sıkıldım 😆WaxWhineaLper#24Safavid TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xplosive ⭐ 17y 16 yil once #368 Wax Whine : Göktaşı elemanı. 😆aLper#24 : ecsro vip akar. 💃Safavid : Nicki bir yerden tanıdık geliyor bana ama 🙄PrisonersInfinityAbsence TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 16 yil once #369 Wax Whine : SheqiLL jojuc 😆alper#24 : Kafa dengim. ❤️Safavid : KRAL! 😎SweetChieFPrisonersFruitFly TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WingsOfWind ⭐ 19y 16 yil once #370 SweetChieF:Tanışalı pek uzun zaman olmadı ama iyi biriPrisoners:Uzun süreli bir dostumFruitFly:Pek Rastlamıyorum/ToxicatedSpareWingsOfWind TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 16 yil once #371 Toxicated: Adam 😎Spare : Karizmaa 😆WingsofWind : Çok iyi bir dost. 😎SweeTChieFwWSpyware. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
* *Just4Fun ⭐ 17y 16 yil once #372 SweeTChieF = Cok Sağlam Bro 😄 Tanısmak İsterimwW = Az Konusup Öz K Spyware = Dost Bir Kisilik*Joul*TheChoseNironEyE TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
* *Just4Fun ⭐ 17y 16 yil once #373 up hadi hadi öldük mü yaf canlanalım :D:D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
* *Just4Fun ⭐ 17y 16 yil once #374 up TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
* *Just4Fun ⭐ 17y 16 yil once #375 up TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 16 yil once #376 upDaha ne kadar uplayacaksın ? [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 16 yil once #377 😆 upDaha ne kadar uplayacaksın ?Ben soruyorm ozaman daha fazla uplamasın 😆wW SweeTChieFFruitFly TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MrCrossover ⭐ 17y 16 yil once #378 wW ; ❤️ SweeTChieF : ❤️ FruitFly ; 😘 😜aLper#24IntenfısyTheRage TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TurKKillS ⭐ 19y 16 yil once #379 aLper#24 : ps user du 😊Intenfısy : forumda gördüğüm kadarıyla dürüst aklı başında biri.TheRage : tanımıyorum.Jesuswan.scremadlegulut91 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 16 yil once #380 Jesuswan : Pek tanımıyorum.scremadle : Pek tanımıyorum 😆gukut91 : İyi bir arkadaş. 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil