-Resim Silinmiş.
Arkadaşlar nasıl olmuş daha çok gothic arkadaşlarımıza hitap ediyor Wink Yorumlar lütfen Mr. Green
3. PS çalışmam
· 13 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Bunu imzama koyacaktımda max boyutun 500 piksel olduğunu gördüğüm zaman hüsrana uğradım Mr. Green
http://www.imageshack.us ' e gir Boyut unu 320x yap imza yaparsın Wink
Aklıma gelmemişti tşk Mr. Green
bak photo shop ta bu resmin boyutlarını 500x-150p e getir sonra imageshack te 640x e tekrar upload et daha buyuk olur o zmm ve 500-130p mi ne oluyor bizim kiler gibi işte Wink
Bu şimdilik böyle dursun yakında yenisini yaparım onu 500 piksel yaparım Teşekkürler yinede extrabeer
Bu şimdilik böyle dursun yakında yenisini yaparım onu 500 piksel yaparım Teşekkürler yinede extrabeer
Wink önemli deil
İçerik güzel,Black Metal de COF Rulezz lakin PS olarak yorumlayamayacağım... Razz
K
KartezyeNX
⭐ 19y
İçerik güzel,Black Metal de COF Rulezz lakin PS olarak yorumlayamayacağım... Razz
içerik güzel mi Very Happy Abi Bu Marilyn Kedilerle Yatıp Kalkıyor Very Happy
Cool Cool Cool
içerik güzel mi Very Happy Abi Bu Marilyn Kedilerle Yatıp Kalkıyor Very Happy
Marliyn değil bu,Dani Filth...COF un solisti... Wink
içerik süppoo lakin görsel olarak tırtım.net hoş içerikten dolayı işi kotarıyorsun başarılar dilerim Wink
J
Jason Walker
⭐ 19y
içerik süppoo lakin görsel olarak tırtım.net hoş içerikten dolayı işi kotarıyorsun başarılar dilerim Wink
bencede görsel tırtım.com Very Happy (by extraloob)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap