I IIvaselineII OP ⭐ 15y 14 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
I IorıYAGAMI ⭐ 19y 14 yil once #2 basmadan önce + kaçtı? Hiç yanmadan yaptın sanırım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IIvaselineII OP ⭐ 15y 14 yil once #3 basmadan önce + kaçtı? Hiç yanmadan yaptın sanırım+0 dı 5 oldu 6 ya yandı sonra bi daha yandı 4 e düştü ondan sonra 7 ye gitti makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IorıYAGAMI ⭐ 19y 14 yil once #4 Başarılı olduğunda silkle alınan item kaybolmuyor mu ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IIvaselineII OP ⭐ 15y 14 yil once #5 Başarılı olduğunda silkle alınan item kaybolmuyor mu ?kaybolmuyo, başarısız oldugunda +5 ise 4 e düşüyo bide proof stone kayboluyo makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IIvaselineII OP ⭐ 15y 14 yil once #6 May TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A altanyunus ⭐ 19y 14 yil once #7 çantada duruo değilmi prof stoneherhangi silaha basmıyorsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IorıYAGAMI ⭐ 19y 14 yil once #8 Lucky dresmi üstündeki ? Yada basarken kullandın mı ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IIvaselineII OP ⭐ 15y 14 yil once #9 @altanyunus evet yanınca kayboluyo@ioriYagamidresste lucky felan yok düz bastım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DreaM_VaLLeY ⭐ 18y 14 yil once #10 3 tane proof stone legendim gitti +3 yapamadım plus+lucky dressle para tuzagı T_T TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IIvaselineII OP ⭐ 15y 14 yil once #11 @DreaM_VaLLeY şans, adamlar 600 silkle zor yaptılar ben 3. proofta:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IIvaselineII OP ⭐ 15y 14 yil once #12 o $imdi +8 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DreaM_VaLLeY ⭐ 18y 14 yil once #13 aynen şans h.o TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E eczaci ⭐ 15y 14 yil once #14 tebrikler 4039 atack müthişş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Baris Chn ⭐ 15y 14 yil once #15 nasıl basdın yav bi taktik felanmı var? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IIvaselineII OP ⭐ 15y 14 yil once #16 @Baris Chn şans, rasgele bastım 9 a kadar gitti 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil