Icerige atla
Extraloob

3 Mart 2010 Lord ile Lambada :DDD

· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme
0
0sse.mp3 OP ⭐ 18y
Dikkat Ettimde Senin recovery Nede Düşük
18 Yanıt
0
0sse.mp3 OP ⭐ 18y

benim cleric FF değil kendine yetecek kadar. mavi hacklenince bunu gapsız hızla kasmıştımda 🙄

Hım Ama Senin yerinde olsam Çharı Gap'a Sokarım FF Yaparım Cleri'ği CLerik FF olsa Orda Yatmış Olmazdın Eminimki
L
gzz ugurr 😄
F
FaR_CRY ⭐ 17y
gzz 😄 de 389k vurursan acıtırsan 😄 adam seni serer yere böle ps :naptın sen yiğen yawff 😊 ivye gitseydin ya 😄
U
Ultioxen ⭐ 16y
Cleric Bir an önce Düzelt bro , 110 lvl'de cok rahatsız olursun hepsi Phy vuruor 😊
D
DeadlyHunt ⭐ 17y

benim cleric FF değil kendine yetecek kadar. mavi hacklenince bunu gapsız hızla kasmıştımda 🙄

Hım Ama Senin yerinde olsam Çharı Gap'a Sokarım FF Yaparım Cleri'ği CLerik FF olsa Orda Yatmış Olmazdın Eminimki

aynen ayrıca zorda kalınca heal-bless büyük iş görüyo
K
kanka ⭐ 18y
tbrkler.. bu arada benm şarkı bu süper 😁
C
Lord a Blizzard la dalma bence meteor frozen earthqueake bu sıralama ile dal Lord a en azından alamama risk in azalır.
W
Warmoon ⭐ 18y
helal sen ölsende ruhun kesio xD
C
Tebrikler
K
Kai ⭐ 18y
Tebrikler 😊
T
TheCunninG ⭐ 19y
mesejlarına bi bakar mıısn
E
EviLQin ⭐ 19y
Lord a Blizzard la dalma bence meteor frozen earthqueake bu sıralama ile dal Lord a en azından alamama risk in azalır.

Yandaki moblarda temizlensin diye yaptigini dusundum bn eger altinda birisi olsa zaten onu yapmasına gerek kalmazdı 😉
S
398k -.- 100lwlde o_O
SubDue
SubDue ⭐ 17y
398k -.- 100lwlde o_O

Konuyu neden hortlatıyorsun summer7: summer2:
D
duzceli81 ⭐ 17y
pcye format attım youtubeye giremiyom varmı cozumu acaba youtube sayfacı acılmıyo
S
pcye format attım youtubeye giremiyom varmı cozumu acaba youtube sayfacı acılmıyo

dns ayarlarını

4.2.2.1
diğerinide 4.2.2.2 yap
D
duzceli81 ⭐ 17y

dns ayarlarını

4.2.2.1
diğerinide 4.2.2.2 yap

olmadı :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: