Dikkat Ettimde Senin recovery Nede Düşük
3 Mart 2010 Lord ile Lambada :DDD
· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
benim cleric FF değil kendine yetecek kadar. mavi hacklenince bunu gapsız hızla kasmıştımda 🙄
Hım Ama Senin yerinde olsam Çharı Gap'a Sokarım FF Yaparım Cleri'ği CLerik FF olsa Orda Yatmış Olmazdın Eminimki
L
LiveInTexas
⭐ 18y
gzz ugurr 😄
gzz 😄 de 389k vurursan acıtırsan 😄 adam seni serer yere böle ps :naptın sen yiğen yawff 😊 ivye gitseydin ya 😄
Cleric Bir an önce Düzelt bro , 110 lvl'de cok rahatsız olursun hepsi Phy vuruor 😊
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
benim cleric FF değil kendine yetecek kadar. mavi hacklenince bunu gapsız hızla kasmıştımda 🙄
Hım Ama Senin yerinde olsam Çharı Gap'a Sokarım FF Yaparım Cleri'ği CLerik FF olsa Orda Yatmış Olmazdın Eminimki
aynen ayrıca zorda kalınca heal-bless büyük iş görüyo
tbrkler.. bu arada benm şarkı bu süper 😁
C
cakaltepeli
⭐ 17y
Lord a Blizzard la dalma bence meteor frozen earthqueake bu sıralama ile dal Lord a en azından alamama risk in azalır.
helal sen ölsende ruhun kesio xD
C
CheckPoint_
⭐ 17y
Tebrikler
Tebrikler 😊
T
TheCunninG
⭐ 19y
mesejlarına bi bakar mıısn
Lord a Blizzard la dalma bence meteor frozen earthqueake bu sıralama ile dal Lord a en azından alamama risk in azalır.
Yandaki moblarda temizlensin diye yaptigini dusundum bn eger altinda birisi olsa zaten onu yapmasına gerek kalmazdı 😉
S
SeniorMaster
⭐ 16y
398k -.- 100lwlde o_O
398k -.- 100lwlde o_O
Konuyu neden hortlatıyorsun summer7: summer2:
pcye format attım youtubeye giremiyom varmı cozumu acaba youtube sayfacı acılmıyo
S
ShapeShifter
⭐ 18y
pcye format attım youtubeye giremiyom varmı cozumu acaba youtube sayfacı acılmıyo
dns ayarlarını
4.2.2.1
diğerinide 4.2.2.2 yap
dns ayarlarını
4.2.2.1
diğerinide 4.2.2.2 yap
olmadı :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap