Icerige atla
Extraloob

3. köprünün ismi ne olacak?

· 33 Replies · 2.8K views · Page 2 / 2
Replies
W
Warmoon ⭐ 18y
3. KöRpü xD
A
Adith ⭐ 18y
Kanuni Sultan Süleyman köprüsü.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
bunlar yapsa yapsa fetullah gülen köprüsü koyarlar.

yada recep tayyip erdoğan atatürkü unutturmaya çalışıyor adamlar.

Atatürk 'ü neden unutturmaya çalışsın, askerin b*kunu püsürünü ortaya çıkarıyor. Herifler darbe hazırlıklarını tamamlamışlarda memleketi paylaşma planını yaparlarken olaylara el koyuldu, yoksa şuan bu mesajı bile yazıyor olamazdık kesin 😎

PS : 3. Murat Köprüsü 😆 yada Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü 'de iyiymiş. 👍
EXL | SRO | İŞKOLİK
A
Absence ⭐ 19y

Atatürk 'ü neden unutturmaya çalışsın, askerin b*kunu püsürünü ortaya çıkarıyor. Herifler darbe hazırlıklarını tamamlamışlarda memleketi paylaşma planını yaparlarken olaylara el koyuldu, yoksa şuan bu mesajı bile yazıyor olamazdık kesin 😎

makara: yorum yapmıcam kavga çıkar Ww görmesin 😁
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

makara: yorum yapmıcam kavga çıkar Ww görmesin 😁

4 kere düşündüm yazayım mı yazmayayım mı diye de cevap verme hissiyatı oluşuyor be kardeşim 😆 O mesajı yazan arkadaş olaya nerden bakıyorsa Atatürk 'ü unutturmaya çalışıyor bağlantısını nerden kurduysa anlamadım, anlayamadım nese:
EXL | SRO | İŞKOLİK
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
İstanbul köprüsü.
U
Urasil ⭐ 18y
Atatürk Köprüsü 8)
E
EmmaW ⭐ 19y
Atatürk Köprüsü iyi olurmuş lakin isminin bu olmayacağından adım gibi eminim recep tayyip erdoğan köprüsü olur bence
S
SLeRockche ⭐ 18y
Bence Ak Parti köprüsü olur.
J
Journalist ⭐ 19y
Köprülü Fazıl Ahmed Paşa 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ohanness şaka gibi yalnız haberi nette gördüm ve düşünülen isimler arasında Atatürk Köprüsü adı geçiyormuş ya ben çok zekiyim ya da zeki istanbulda yaşayan herkes bir isim bulma sorunu yaşadığında direk ismi seçiyor Atatürk olarak.

Atatürk Kültür Merkezi
Atatürk Havaalanı
Atatürk Cad.
vb. her türlü türevleri olduğundan bende otomatikman Atatürk demişim helal olsun be kimileri unutturmaya çalışırken kimileri güzelce içimize işletmesini bilmiş 🙏
E
Espio ⭐ 19y
insallah ataturk yapmazlar koprunun adini, kultur baskenti olarak biraz daha global bir ismi olmali.
L
insallah ataturk yapmazlar koprunun adini, kultur baskenti olarak biraz daha global bir ismi olmali.

Tamam İşte Kanuni Sultan Süleyman(Muteşem Süleyman) Köprüsü olsun.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: