D delyymelyy ⭐ 18y 17 yil once #81 😄 benim sucum deildi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Ghost Spy ⭐ 19y 17 yil once #82 kalıtsal bir deneyimdi =DD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Ghost Spy ⭐ 19y 17 yil once #83 Kimse yazmıyor ne dediğimi anlamadlar heralde 😄aylarca ormanda yaşamıştım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D delyymelyy ⭐ 18y 17 yil once #84 ayı kankam oldu 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Ghost Spy ⭐ 19y 17 yil once #85 Onunla karşılaştım yolda. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 17 yil once #86 ahlak zabıtasıydı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D delyymelyy ⭐ 18y 17 yil once #87 buda az oldu 😄tüyünde silah gördüm 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Ghost Spy ⭐ 19y 17 yil once #88 Onu nasıl başardıysam TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A asdfasdf ⭐ 19y 17 yil once #89 bende bilmiyorum valla TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Ghost Spy ⭐ 19y 17 yil once #90 Neyse yola devam TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 17 yil once #91 ole aradan 10 yıl geçti 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A asdfasdf ⭐ 19y 17 yil once #92 göknten düşer 3 (elma) 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Ghost Spy ⭐ 19y 17 yil once #93 xD bu bozuldu bu oyun baştan başlyıalım 😄 bşlıyorumyağmurlu bir günde TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Aleral ⭐ 18y 17 yil once #94 çıktım gittim dışarı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A asdfasdf ⭐ 19y 17 yil once #95 bir baktım ki? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
4 4Ever2Gether ⭐ 19y 17 yil once #96 Paris Hilton 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Romeo_ ⭐ 19y 17 yil once #97 Birden çok şaşırdım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 17 yil once #98 Birden çok şaşırdımDedim kendi kendime: [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A asdfasdf ⭐ 19y 17 yil once #99 Allah Allah Allah 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 17 yil once #100 üstüne çullandım (gerisi kesin ztn 😈 ) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil