Icerige atla
Extraloob

3 Günde 1.2 GB Kota

· 39 Yanıt · 2.2K görüntüleme
T
Torquel OP ⭐ 19y
Hiçbirşey indirmedim,yaklaşık 3 saat silkroad ve 10-15 saate cs oynamışımdır pcde.Bu arada extraloob her zaman arka planda arada buraya birşeyler yazıyorum.3 gündür yaptığım şeyler bunlar ama hale bakın.Fena sinirlerimi bozdu.Oruç oruç arayıp adamlara da sövemem.Ve daha ilginci kotasıza geçmeme izin vermiyor adamlar :evil: kotasız bağlantı ücreti+ bu ücreti ödemem lazımmış her ay.Milleti sömürüyorlar. 👴
- Resim Silinmiş.
39 Yanıt
O
Old School ⭐ 19y
Ttnet bu alışmalısın...
H
HellBoys ⭐ 19y
zombi pc olmuş snn pc derhal bir firewall edin ve gereksiz dosyalar (exe.) lerin internete ulaşmasını engelle
H
HellBoys ⭐ 19y
hem snnki gene iyimiş bnm 1 gb 2 günde gitti zombi girmiş dediğim gibi firewall indir tara ve antivirüs programını güncelle tarama yap ve virüsleri sil
T
Torquel OP ⭐ 19y
bilgisayarda virüs olmadığına eminim.
Firewall indir ne demek onu pek anlamadım.Firewall pcde var ve açık.
Q
Quincey ⭐ 18y
bendee çok feci kota gidiyo seninki kadar olmasada 3 günde 450mb oldu tek bişi indirmedim bunun sebebinin sro olduğunu düşünüyorum ama seninkinde virüs olabilir
O
Old School ⭐ 19y
bendee çok feci kota gidiyo seninki kadar olmasada 3 günde 450mb oldu tek bişi indirmedim bunun sebebinin sro olduğunu düşünüyorum ama seninkinde virüs olabilir

Ayrıca bişey eklemek istiyorum çok msn veye video(youtube vs.)gibi sitelere takılıyor ayrıca silkroaddda oynuyorsan kotan fırlayabiliyor
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
TT Net Cok Temiz Bir İnternet ???

ps; Aynısı Bendede Cok OLdu ...
O
Old School ⭐ 19y
TT Net Cok Temiz Bir İnternet ???

ps; Aynısı Bendede Cok OLdu ...

Öyle dediniz bende şüpelendim şimdi bakıymmı acaba kötü bir sonuçla karşılaşacağımdan korkuyorum
S
StormRage ⭐ 18y
Benim de kotam bir aralar böyleydi. her ay 10 gb kota oluyordu. sınırsıza geçtim ve şu anda 49 ytl internet ödüyorum, rahatım 😊. bu arada sınırsıza geçmek için benden ek ücret almamışlardı 🙄
H
HellBoys ⭐ 19y
zombi pc olmuş bendede aynı sorun vardı firewall yükledim pc nin kendi firewall ı yani windowsunki hiç bi halt yemior netten 1 tane indir güzel olanlarından ve nod32 yada antispyware uygun yazılımlar virüsleri silmek için benden söylemesi
T
Torquel OP ⭐ 19y
zombi pc olmuş bendede aynı sorun vardı firewall yükledim pc nin kendi firewall ı yani windowsunki hiç bi halt yemior netten 1 tane indir güzel olanlarından ve nod32 yada antispyware uygun yazılımlar virüsleri silmek için benden söylemesi

Versene birader bana bir indirme linki.Şimdi arıycam orucum bozulucak olmuycak.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
3 günde o kadar kota ancak dl yaparak harcayabilirsin muhtemelen bir sorun var sisteminde.
Q
Quincey ⭐ 18y

Versene birader bana bir indirme linki.Şimdi arıycam orucum bozulucak olmuycak.

banada lazım bi tane 😜
E
Eyvallah ⭐ 18y
ben de 2 gb olmuş:)

sınırsız forever :))
Q
Quincey ⭐ 18y
antivirüse gerek yok bende kasp var 😜
fire wall istemiştim ben 🙄
kapın kendi firewallı var ama işe yarıyomu bilmiyorum
M
Midbroke ⭐ 18y
Benim 8.5 gb olmuş . 😄
S
SnowFlake ⭐ 18y
bir ay da aşmasın şu kota 😢 abim kurtlar vadisi indirecek diye ben sadece siteye ve msne girebiliyorum 4 aydır 😢
- Resim Silinmiş.
bugün üniversiteye kaydını yaptırdı 4 yıl tek kullanacağım için babam sınırsız yaptırmıyor 😐

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: