Hiçbirşey indirmedim,yaklaşık 3 saat silkroad ve 10-15 saate cs oynamışımdır pcde.Bu arada extraloob her zaman arka planda arada buraya birşeyler yazıyorum.3 gündür yaptığım şeyler bunlar ama hale bakın.Fena sinirlerimi bozdu.Oruç oruç arayıp adamlara da sövemem.Ve daha ilginci kotasıza geçmeme izin vermiyor adamlar :evil: kotasız bağlantı ücreti+ bu ücreti ödemem lazımmış her ay.Milleti sömürüyorlar. 👴
- Resim Silinmiş.
3 Günde 1.2 GB Kota
· 39 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
39 Yanıt
O
Old School
⭐ 19y
Ttnet bu alışmalısın...
zombi pc olmuş snn pc derhal bir firewall edin ve gereksiz dosyalar (exe.) lerin internete ulaşmasını engelle
hem snnki gene iyimiş bnm 1 gb 2 günde gitti zombi girmiş dediğim gibi firewall indir tara ve antivirüs programını güncelle tarama yap ve virüsleri sil
bilgisayarda virüs olmadığına eminim.
Firewall indir ne demek onu pek anlamadım.Firewall pcde var ve açık.
Firewall indir ne demek onu pek anlamadım.Firewall pcde var ve açık.
bendee çok feci kota gidiyo seninki kadar olmasada 3 günde 450mb oldu tek bişi indirmedim bunun sebebinin sro olduğunu düşünüyorum ama seninkinde virüs olabilir
O
Old School
⭐ 19y
bendee çok feci kota gidiyo seninki kadar olmasada 3 günde 450mb oldu tek bişi indirmedim bunun sebebinin sro olduğunu düşünüyorum ama seninkinde virüs olabilir
Ayrıca bişey eklemek istiyorum çok msn veye video(youtube vs.)gibi sitelere takılıyor ayrıca silkroaddda oynuyorsan kotan fırlayabiliyor
TT Net Cok Temiz Bir İnternet ???
ps; Aynısı Bendede Cok OLdu ...
O
Old School
⭐ 19y
TT Net Cok Temiz Bir İnternet ???
Öyle dediniz bende şüpelendim şimdi bakıymmı acaba kötü bir sonuçla karşılaşacağımdan korkuyorum
Benim de kotam bir aralar böyleydi. her ay 10 gb kota oluyordu. sınırsıza geçtim ve şu anda 49 ytl internet ödüyorum, rahatım 😊. bu arada sınırsıza geçmek için benden ek ücret almamışlardı 🙄
zombi pc olmuş bendede aynı sorun vardı firewall yükledim pc nin kendi firewall ı yani windowsunki hiç bi halt yemior netten 1 tane indir güzel olanlarından ve nod32 yada antispyware uygun yazılımlar virüsleri silmek için benden söylemesi
zombi pc olmuş bendede aynı sorun vardı firewall yükledim pc nin kendi firewall ı yani windowsunki hiç bi halt yemior netten 1 tane indir güzel olanlarından ve nod32 yada antispyware uygun yazılımlar virüsleri silmek için benden söylemesi
Versene birader bana bir indirme linki.Şimdi arıycam orucum bozulucak olmuycak.
3 günde o kadar kota ancak dl yaparak harcayabilirsin muhtemelen bir sorun var sisteminde.
Versene birader bana bir indirme linki.Şimdi arıycam orucum bozulucak olmuycak.
banada lazım bi tane 😜
O
Old School
⭐ 19y
Şu anda ücretsiz en iyi anti-vir belki işinize yarar
http://www.free-av.com/en/download/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html
http://www.free-av.com/en/download/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html
ben de 2 gb olmuş:)
sınırsız forever :))
sınırsız forever :))
antivirüse gerek yok bende kasp var 😜
fire wall istemiştim ben 🙄
kapın kendi firewallı var ama işe yarıyomu bilmiyorum
Benim 8.5 gb olmuş . 😄
O
Old School
⭐ 19y
antivirüse gerek yok bende kasp var 😜
Comodo Firewall Pro 3.0.25.378 yu öneririm ozaman
http://download.comodo.com/cfp/download/setups/CFP_Setup_3.0.25.378_XP_Vista_x32.exe
bir ay da aşmasın şu kota 😢 abim kurtlar vadisi indirecek diye ben sadece siteye ve msne girebiliyorum 4 aydır 😢
- Resim Silinmiş.
bugün üniversiteye kaydını yaptırdı 4 yıl tek kullanacağım için babam sınırsız yaptırmıyor 😐
- Resim Silinmiş.
bugün üniversiteye kaydını yaptırdı 4 yıl tek kullanacağım için babam sınırsız yaptırmıyor 😐
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
GAMEOFIS.ORG - 8. YIL KAMPANYALARI - 16 GB / 100 TL - 24 GB / 150 TL - 32 GB / 190 TL MaxSunucu - 16 GB - 150 TL | 32 GB - 250 TL | 48 GB - 350 TL = %100 DDOS Korumalı 2 Gb ram 1 gb ekran kartı silkroad çift char açınca oyundan 2 Gb Ram 1 Gb Ekran Kartı Var Sroda 2 charda hata alıyorum!! 4 GB RAM 512 EKRAN KARTI 500 GB KAPASİTE + YAZICI HEDİYELİ !