ben bu işi anlamadım uye olamıyrm nası olcak bu iş daa dorusu kabul etmıo öle kalıo sıte:?: Question Question biri bana uyelık alabılrmı Wink
***3. Geleneksel ~ Ödüllü Pegball Turnuvası Başlıyor***
· 176 Yanıt · 12K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 5 / 9
Yanıtlar
sonunda uye oldum alıstrmalara baslıyalım Laughing
rock'n coke gibisin katılmak istiyorum Mr. Green bende girebilrmiyim Rolling Eyes
katılmak istiyorum
_
_StrawBerry_
⭐ 19y
beni de eklersen sevinirim extraokk
bnde katılmak istiyorum..
Alımlar Bitmiştir Gruplar Bugün Belirlenicek
benide ekledyinnnnnnnnn bende katılıcammmmm
Alımlar Sona Erdi Neutral
kimleri aldın suana kadar yazarsan :?!!!
oley katılımısım headbang2ft9
afedersın ama bnce ayrımcılık yapıosun
son ekledgn 3 kısıde yanlıslık warRR
ondan once bı kacını es gecmısn Evil or Very Mad Evil or Very Mad lkutfen duseltrmsn istedgnı almakta ozgur deılsnsanrm ılk yazanı alıosun
son ekledgn 3 kısıde yanlıslık warRR
ondan once bı kacını es gecmısn Evil or Very Mad Evil or Very Mad lkutfen duseltrmsn istedgnı almakta ozgur deılsnsanrm ılk yazanı alıosun
bende sona yetiştim Razz arkadaşım susarmısın Very Happy yarışmayı o başlattı kimi alcağına karar vermekte onun Twisted Evil mr_danger konuyu kilitlersen sevinirim sonra yeniden açarsın grupları yapınca
Alımlar Sona Erdi Neutral
peki bjk li olursam benide alırmısın bi torpil felan Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
bastan beri sırayla kım yasdysa onu aldı smdı keyfıne göre onu weya bunu alalım dıyemez bnce :?!!! buna bı el atarsanz ii oluRRR...!!
saten maksat muhabbet olsun die yazmıştım küstüm sizle Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Crying or Very sad Crying or Very sad
ne zaman başlar maçlar kahvekeyfi
S
StickControl
⭐ 19y
bende katılmak istiyorum extrabeer
B
BlackTheSea
⭐ 19y
Add me .
benide yazarmisin
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap