Arkadaşlar katipliğe hazırlanıyorum. Klavye sınavında geçeceğimi düşünüyorum. Hazırlanıpta bu sınava giren arkadaşlar oldu mu ? Olanlar bilgi ve tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

basit bir sınav önemli olan yanlış yapmamak, barajı geçmen yetiyor çok yapacağım diye panik yapmana gerek yok, kimse sana üff aferim karşim süper hızlısın hemen seni alalım demeyecek. aklında olsun

!torpil
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Bu mesaj lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi!torpil
Hacım torpilimde var fakat ben onu kullanmak istemiyorum. Torpil kullanıp girenlerin kazandığı paranın hayrı yokmuş. Geldiği gibi gidiyormuş. Yani insanların hakkını yiyerek bir yerlere gelirsen Allah iyi demez. Bana Newton'un kaldırma kuvvetini sorarken torpilliye Kayseri'nin neyi meşhur diye sorarsa s..... öyle adaleti yani..
Bu mesaj BigWarLike rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi!torpil
Hacım torpilimde var fakat ben onu kullanmak istemiyorum. Torpil kullanıp girenlerin kazandığı paranın hayrı yokmuş. Geldiği gibi gidiyormuş. Yani insanların hakkını yiyerek bir yerlere gelirsen Allah iyi demez. Bana Newton'un kaldırma kuvvetini sorarken torpilliye Kayseri'nin neyi meşhur diye sorarsa s..... öyle adaleti yani..
Takdir ettim.
Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildibasit bir sınav önemli olan yanlış yapmamak, barajı geçmen yetiyor çok yapacağım diye panik yapmana gerek yok, kimse sana üff aferim karşim süper hızlısın hemen seni alalım demeyecek. aklında olsun
1.yi kesinlikle eleyemiyorlarmış. Ne kadar çok yazarsan hakimlerin gözüne o kadar çok giriyormuşsun. Bunu 3. asliye hukuk mahkemesi yazı işleri müdürü söyledi. Ne kadar çok o kadar iyi ;)
Bu mesaj lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi!torpil
Bu mesaj BigWarLike rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi!torpil
🙏 🙏 🍺 👍
Ben panikleyip 86 yazmıştım 😁 ama katiplikte çılgınlar gibi torpil dönüyor bunu 2.mülakatta görürsün sende hakkında hayırlısı neyse o olsun
basit bir sınav önemli olan yanlış yapmamak, barajı geçmen yetiyor çok yapacağım diye panik yapmana gerek yok, kimse sana üff aferim karşim süper hızlısın hemen seni alalım demeyecek. aklında olsun
Web Site :GFOX Next Roleplay

Ülkenin kabul edilen klavyesi f değil miydi neden q
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende f ile girmiştim q ile 180 falan çıkarıyorum ama birden değiştirince yazamadım mülakat değiştimi bilmiyorum ancak mesleğe başlayınca genel olarak f klavye kullanılıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap