:? :?
3 aylık bir bebeğin günlüğü!!
· 13 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Harika ya duygulandım ama birşey anlamdım başlıkla alakası yok gibi
5 yaşında olamazz daha doğmamış bir çocuk + çok kötü birşey ya 😞
5 yaşında olamazz daha doğmamış bir çocuk + çok kötü birşey ya :(
Sanırım 5 aylık olabilir 😞 😞
kürtaj ilk 3 ay içerisinde yapılır
kürtaj ilk 3 ay içerisinde yapılır
Burası türkiye Merdiven altlarında yaparlar ^^
Cidden çok üzücü :?
28 Aralık (84.gün): Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne... Anne... Anneciğim... Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap... Anne... Kolumu çekiyorlar anne... Canım yanıyor anne... Anne... Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne... Anne kalbimi parçalıyorlar... Anneciğim... Anne... Anne... An... Ah!😢 😢 😢 😢 😢
okuyup da paylaşsaydın keşke başlıkla alakası yok konunun
J
Journalist
⭐ 19y
28 Aralık (84.gün): Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne... Anne... Anneciğim... Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap... Anne... Kolumu çekiyorlar anne... Canım yanıyor anne... Anne... Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne... Anne kalbimi parçalıyorlar... Anneciğim... Anne... Anne... An... Ah!😢 😢 😢 😢 😢
😢 😢 😢 😢 😢
M
Misproject
⭐ 19y
duygulandım şimdi:D
Başlık konu ile uyumlu hale getirildi ^^
Okumadan yorum yazdım, pardon.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap