3-5 dk ya oynuyom ya oynuyamıyom makineye bişi oluyo bugun yeni format attım pc rahatlasın diye vede pre almıştım bugun saat 8-9 gibi bota bıraktım makine monitörü kapamıştı açtım görüntü geldi geri gitti ve pc donuyo daha da açılmıyor ekran rest atıyorum anca öyle bu sadece sro da oluyo normalde girsem botluda girsem fark etmiyo bilen lütfen yazzsın pre boşa gidicek :((
3-5 dk sonra makineye bişiler oluyor --içeri--
· 5 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Bilgisayarın güç seçenekleri menüsüne gir denetim masasından, bütün ayarları açık yap bide böyle dene.
sistem özelliklerini yazarmısın ve bu sorun başladığında pc de ne gibi değişiklikler yaptın ayda ne gibi programlar yükledin onu da yaz ve sro nun sorunsuz çalıştığı bir zamana geri yükleme yap. nerde oturuyorsun bazı yerlerde tamirciler sanayi elektriği gibi normal elektriği kullanıorlar ve düşük voltaj oluşuyor yada elektrik kesior eğer bunun olduğı belli saatler varsa onuda yaz
Bilgisayarın güç seçenekleri menüsüne gir denetim masasından, bütün ayarları açık yap bide böyle dene.
Teşekkürler.
Bide çok enteresan bi olay oldu çıktım botla girerken dc verdi hemde pre var 😄 😄
Teşekkürler.
Bide çok enteresan bi olay oldu çıktım botla girerken dc verdi hemde pre var 😄 :D
O nasıı oluyo 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap