Icerige atla
Extraloob

29. İstanbul Kitap Fuarı Başlıyor!

· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Resmi Sitesi : http://www.istanbulkitapfuari.com/

Üniversite'ye girdiğim yıldan hiç kaçırmadığım İstanbul Kitap Fuarı kapılarını her yıl olduğu gibi bu sene de biz okuyucuları için açıyor fuarda olacağım gideceğim tarihi belirtirim gelecek olanlarla orada sohbet edebiliriz 8)

11 Yanıt
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
hem cebit hem İstanbul kitap fuarı gez gez bitmez miss 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hem cebit hem İstanbul kitap fuarı gez gez bitmez miss :P

Istanbul tadından yenmez 😎

N
Gelürüm summer6: summer6:
E
EliteTurk ⭐ 18y
İstanbulda olsamda gitme fırsatı bulsam keşke. 🙄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Resmi Sitesi : http://www.istanbulkitapfuari.com/

Üniversite'ye girdiğim yıldan hiç kaçırmadığım İstanbul Kitap Fuarı kapılarını her yıl olduğu gibi bu sene de biz okuyucuları için açıyor fuarda olacağım gideceğim tarihi belirtirim gelecek olanlarla orada sohbet edebiliriz 8)

Cumartesi veya Pazar günü kitap fuarına gitmeyi planlıyorum katılımcılar kimler bir görelim bakalım 😎
M
Mirage ⭐ 19y
Dün gitme ihtimalim vardı bunu gördüm vazgeçtim 😆
B
B7B ⭐ 16y
Bu gün gittim gördüm hafta içi gitmeyin okuldan gelenler felan var çok dolu oluyor hafta sonu gidin daha rahat olursunuz
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu gün gittim gördüm hafta içi gitmeyin okuldan gelenler felan var çok dolu oluyor hafta sonu gidin daha rahat olursunuz

haftasonu imza günleri var full çeker.
J
Josephine ⭐ 17y
Off gelip sizlerle buluşmak vardı :/
B
B7B ⭐ 16y

haftasonu imza günleri var full çeker.

aa doğru ya ben onu unutmuşum bir sürü yazar felan gelcekti millet hafta sonu bir daha gelelim yapıyorlardı her türlü dolu oluyor 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: