Icerige atla
Extraloob

[ 28 Ekim 2008 Salı] Haftalık Bakım !

· 351 Yanıt · 32K görüntüleme · Sayfa 4 / 18
Yanıtlar
M
Misproject ⭐ 19y
açılır açılmaz saturndeki TG benimdir 😈

inş.
H
peki orda ne yazıyo anlamadım ben new accont felan biraz açıklamrmısın 😄 arkadaşlar bide bbenim yaptıgım %95 Türkçe media.pk2 ye sadece login ekranına ProAnqells-Extraloob yazacagım ama kimse yardım etmiyor
D
Darknes08 ⭐ 18y
Persiadaki isuda benim 😄
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Ohoo yakında gLo başLık olcan 1 dk dolmadan 1 sayfa ekLenior :=)
H
ne sözleşmesi ki anlmadım Birinden hileyle silahını çalarsan Charın banlancak kabul mu felan mı ?
M
Misproject ⭐ 19y
peki orda ne yazıyo anlamadım ben new accont felan biraz açıklamrmısın 😄 arkadaşlar bide bbenim yaptıgım %95 Türkçe media.pk2 ye sadece login ekranına ProAnqells-Extraloob yazacagım ama kimse yardım etmiyor

yeni account alacaklar sözleşme gibi bişi yapcak onu dio senle alakası yok sen kaldığın yerden devam
I
isyankarrr ⭐ 18y
Saturnde Lord bekleyen var mi 😄 rakip cikmasin bana...
S
sayit ⭐ 19y
Persiadaki isuda benim :D

persiada nick ney senin
T
Tukumas ⭐ 18y
bilmiyorum okumadım boşver yeni char açmıcaksan ilgilendirmez 😄
M
Misproject ⭐ 19y
Ohoo yakında gLo başLık olcan 1 dk dolmadan 1 sayfa ekLenior :=)

harbi
T
Tukumas ⭐ 18y

lord partysi yaparsan gelirim lvl atlarım herhalde 😈 😈
H
sözleşmeden haber var mı ne gibi olcak bu arada Silkroad . net e girmiyo Joymax a baglanıyo Direk acaba site böle kalcak ta şifre degiştirme eskisi gibi mi olcak
M
Misproject ⭐ 19y
ben şeytan a koşcam çar bottaydı gece hastaydım koyamadım bi yere inş. rok mountain de kalmıştır çar
D
Darknes08 ⭐ 18y
Persiadaki isuda benim :D

persiada nick ney senin

thesun7
I
iwontcry4u ⭐ 19y
ne sözleşmesi ki anlmadım Birinden hileyle silahını çalarsan Charın banlancak kabul mu felan mı ?

Ya önemLi bişe deiL onu sana acıkLamaya kaLkarsak aksam oLr.Herhangi bi sorunda jymaxın kendisine karsı aldığı tedbirler fln filan.
T
Tukumas ⭐ 18y
artık site değişti böyle olacak..
M
Misproject ⭐ 19y

Ya önemLi bişe deiL onu sana acıkLamaya kaLkarsak aksam oLr.Herhangi bi sorunda jymaxın kendisine karsı aldığı tedbirler fln filan.

🤘 🤘
I
isyankarrr ⭐ 18y

lord partysi yaparsan gelirim lvl atlarım herhalde 😈 😈

😆 hele bi keselimde. butun wizardlar arenadadir kesin.

ayakta ins kaliriz.
S
sayit ⭐ 19y
sözleşmeden haber var mı ne gibi olcak bu arada Silkroad . net e girmiyo Joymax a baglanıyo Direk acaba site böle kalcak ta şifre degiştirme eskisi gibi mi olcak

ya bu kadar kasmayın kendinizi en fazla 1 saat sonra herşey ortaya çıkar 🍺 hurafeler çıkarmayın 😗
H
oh oh iyi yani bi saat Joymax a gir şuna gir şöyle yap pw degiştir olmucak zaten Joymax ın sitesindeki simlegerin yüklenmesinde zorlanıyo xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: