M MrLegenD ⭐ 19y 17 yil once #281 girdi zuhahahahhaNo Comment... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Darknes08 ⭐ 18y 17 yil once #282 yaLAn sölemeyinbari girmiyor işte TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A aziz871 ⭐ 18y 17 yil once #283 yalan nie söyleyem bekledim enter bastım 1 dkk sona felan geldi yazdım girdi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Darknes08 ⭐ 18y 17 yil once #284 ss koy hade madem girdin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _ANIL_ ⭐ 19y 17 yil once #285 Doru arkadaşlar girdim bende id pw yazın connect deyip bekleyin 2-3 dk image code geliyor..saygılar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A aziz871 ⭐ 18y 17 yil once #286 la tg deyim uraştıma TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MrLegenD ⭐ 19y 17 yil once #287 Ben tam id ve pass yazarken dc werio :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A aziz871 ⭐ 18y 17 yil once #288 Dostum yalan nie söyleyem TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _ANIL_ ⭐ 19y 17 yil once #289 Biz girene kadar kalmamış unique 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Eyvallah ⭐ 18y 17 yil once #290 Mrb.Arkadaşlar http://www.silkroadonline.net ile http://www.joymax.com birleşmiştir.Yeni kullanıcıların http://www.joymax.com/silkroad sitesinde olan sözleşmeyi kabul etmesi gerekir.Eğer image code gelmiyorsa bunu yapmanız lazım arkadaşlar.Bu arada hatırlatma : Site açılmıyor... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z zuccuk ⭐ 18y 17 yil once #291 beyler nası yapcaz bu işi yawuse agreement falan biri açıklarsa çok memnun olurum... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bangezeren ⭐ 19y 17 yil once #292 aha yine kapandı serverlar 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Darknes08 ⭐ 18y 17 yil once #293 ben pes ettim baslarım böle oyununda uptadenin de TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Eyvallah ⭐ 18y 17 yil once #294 Şimdide c7 vermeye başladı:Ss TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Eyvallah ⭐ 18y 17 yil once #295 Son girdiğimde daha oyun açılır açılmaz dc veriyor.Hay ALlah kahretsin böyle oyunu ya: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S snoppyy ⭐ 19y 17 yil once #296 bu kadar bekliyorzz gelen event ii bişi olsa bari yaa normal girdim oyuna da botla denedimm olmadıı 👴 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z zuccuk ⭐ 18y 17 yil once #297 beyler nası yapcaz bu işi yawuse agreement falan biri açıklarsa çok memnun olurum... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duran444 ⭐ 19y 17 yil once #298 ya kullanıcı adı ve şifreyı yazıp enterlıyorsunuz ve image code gelene kadar bekleyeceksiniz bu kadar basit..........bu arada +5 denedım tutmuyor ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Darknes08 ⭐ 18y 17 yil once #299 girdim ben 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IrGat ⭐ 19y 17 yil once #300 nasıl girdiniz yardım edin lütfen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil