ya bu user agreement te ne ya nasıl giricez serverlar easy ken gırmeye çalıstım bişey ler yazdı user agreement felan diye attı sonra nasıl yapıcaz bunu?
[ 28 Ekim 2008 Salı] Haftalık Bakım !
· 351 Yanıt · 32K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 11 / 18
Yanıtlar
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Bu herifLErin bahsettiği agreement sadece yeni üyeLer içn :S . yanLısLıkla bizim charLarı engeLLemişLer :S
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
saat 12 ye gelıo acılmadı halen?
Bu herifLErin bahsettiği agreement sadece yeni üyeLer içn :S . yanLısLıkla bizim charLarı engeLLemişLer :S
alakası yok....sadece bu sözleşmeyi onaylayanlar oyuna girebiliyor..
FVCK OFF silkroad Online ...
H
HollowDalton
⭐ 18y
napcaz charlar gittimi yani bida oynamam ben bu kullandıgım charıma 100 YTL den fazla para harcadım bida oynama Kusura bakmasınlar
baslıcam böle işe iicene içine ettiler oyunun resmen zorla bıe oyunu bırakın dıolar yaf :S
_
__Aurora__
⭐ 18y
yaaaaaaaa delırcem ne zaman gırecez oyuna 11 de açılcak demışler saat 11.40 offfffffffffff
Sakin beyler site açılınca gireceğiz kimse giremiyor oyuna serverlar bomboş
ing açıklaması lordspartanın söylediği gibi.....
napcaz charlar gittimi yani bida oynamam ben bu kullandıgım charıma 100 YTL den fazla para harcadım bida oynama Kusura bakmasınlar
800 den biraz daha fazla harcadımm :evil:
sözleşme nerde :S
saçmalamayın birşey olmadı..
M
Misproject
⭐ 19y
yaaa carıma giremıom siteyle ilgilli bişi dio oyundan cıkınca direk joymaxın sitesine yönlednırıo :S nedir bu şimdi
herkes de öle
yine bakım war dio .. oyun tekrar bakımdaa
_
__Aurora__
⭐ 18y
Hadı joymax aç su sıteyi msj atıyorum ardımdan 10 msj gelıyo 😄
I
iwontcry4u
⭐ 19y
serverlar open ama simddi giremioz bile :Ddc werdi ^^
M
Misproject
⭐ 19y
saçmalamayın birşey olmadı..
ne alakası war ya
bi kere sorunsuz gırsek su sroya dısımı kırcam 👴
baba lordu indircek ondan acılmıo 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap