http://down.botsmall.com/iSRObot/E1.139sro_client.rar client
http://down.botsmall.com/iSRObot/sroboten1.83.exe srobot
http://rapidshare.com/files/79039200/x3 ... i.rar.html leoader
Anlatım :
ilk Önce Srobotu Silkroadın İçine bot diye bir dosya oluşturup atın.İkinci olarak clienti de yükleyin...
Kullanım :
Önce Parmak Botu Açın Yani Srobot.exe hiç bir işlem yapmadan loaderi açın oyuna girene kadar bişey yapmayın ve oyunda home ye basın Skiller fln geliyo Hadi iyi kasmalar.. eskı config dosyası olanlar onu kullasın kahvekeyfi
27 aralık softmode suan calsııo
· 27 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
_
_PuNiSHeR_17
⭐ 19y
kardeş önce srobotu açıyom sonra loaderi çift tıklıyom bi hata geliyo
sonra oyuna giriyo
oyuna girerken start dediğimde atıyo..
bi çözüm bulun yawwww
sonra oyuna giriyo
bi çözüm bulun yawwww
kardeş önce srobotu açıyom sonra loaderi çift tıklıyom bi hata geliyo
sonra oyuna giriyo
bi çözüm bulun yawwww
clienti indir botu yenıden kur sro bota clienti tanıt ve bidaha dene.
_
_PuNiSHeR_17
⭐ 19y
ewet hata vermedi ama saolasın
_
_Dark_Man_
⭐ 19y
>Mod arkadaşların yorumu varmı ?
Süpersin kardeş valla hızır gibi yetiştin herşey için sagol çalışıyor tşk ...
arkadaşlar bu beleşmi??
kanka bu oyuna girmıo emınmısın!
EVET ÇALIŞIYOR Mr. Green
Beyler cokk kücük şey atlıyonuz yapamayanlar hata alanlar silkroadın içine atdıgımız srobotu klasörü Adını kesin ''bot'' olarak koyun sorun cözülür hade iyi kasmalar ..... extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer
bu şuan calışıomu yaw:S
Beyler cokk kücük şey atlıyonuz yapamayanlar hata alanlar silkroadın içine atdıgımız srobotu klasörü Adını kesin ''bot'' olarak koyun sorun cözülür hade iyi kasmalar ..... extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer extrabeer
YO BEN hiç bişey yazmadım Mr. Green
çalışıyor gerçektende sağolasın.
_
_Dark_Man_
⭐ 19y
Tarama sonuçları Mr. Green
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
bu şuan calışıomu yaw:S
ewt Twisted Evil
evet bot calisiyor Masaüstüne atma felan olursa silk.dll i salt okunur yapin. eğer çözüm olmadiysa bot diye klasör acip bütün dosyalari klasör içine attiktan sonra calistirin.
evet bot calisiyor Masaüstüne atma felan olursa silk.dll i salt okunur yapin. eğer çözüm olmadiysa bot diye klasör acip bütün dosyalari klasör içine attiktan sonra calistirin.
evt tesekkurler eğer masa üstüne atma gibi bi sorunla karsılasan warsa arkadasın söyledını deneye bilir.
şimdiden teşekkürler ben bu botu indirdim oyuna girdim start dedim hata veri baştan yükledim yanlız sro botu cliente nasıl tanıtıcaz lütfen yardım Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
acil suan oyunda oynayan biri varmi 27 mayis 2009 Re: SoftMode Yayındadır ~ 28 Aralık Güncel 27 Aralık ehliyet sınavı soru ve cevapları açıklandı. Darkmyko - 27 Aralık 21:00'De Myko 1098 Açılıyor! | Myko'nun Atası Geri̇ Döndü! International Myko V1098 Global Server 27 Aralık sınavı bende girdim bazılarının cevapları burda.^^