Icerige atla
Extraloob

26 Şehit 22 Yaralı

· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme
N
Nz9 OP ⭐ 15y
Vatan Sağolsun...
15 Yanıt
L
Lurkeer ⭐ 16y
30 şehit 😞 Başımız sağolsun
D
Dunedain ⭐ 17y
sessiz olun arkadaşlar güzel yurdum uyuyor!!!
C
Cladren ⭐ 15y
Başımız sağolsun cicioe2
X
xlorxlarge ⭐ 18y
Başımız Sağolsun 😞
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Klavyeden uzak tutuyorum ellerimi, çünkü başlarsam susturması bir hayli zor olur, zayacak çok şey var aslında ama sadece Başımız sağolsun demek geliyor elimden..
Special thx to Flexi
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
allah belasını versin bu pkknın
N
😞 Basımız sagolsun
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
200 çapulcu elini kolunu sallaya sallaya askerlerimizi vuruyor nerede mit nerede sınır güvenliği nerede devlet nerede ordu ?
The47
The47 ⭐ 18y
200 çapulcu elini kolunu sallaya sallaya askerlerimizi vuruyor nerede mit nerede sınır güvenliği nerede devlet nerede ordu ?

devlet mi? ZZZZzzzzzzzz 😴 😴
lemonade
lemonade ⭐ 17y
bide adamlar gelip 'dövlet bize yordım etsin' diyolar.
Temet Nosce
Vatan sağolsun.
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Klavyeden uzak tutuyorum ellerimi, çünkü başlarsam susturması bir hayli zor olur, zayacak çok şey var aslında ama sadece Başımız sağolsun demek geliyor elimden..

+1

Helal olsun 🙏 🙏
M
McCalebb ⭐ 15y
Bir tarafta boş düşünceler ve dünyalık emelllerle ne yaptığını sorgulamayan aşağılıkta sınır tanımayanlar...Diğer tarafta şanı şerefi,onuru gururu...Kısacası Kutsal inancı uğruna varlığını,kalleş düşmana siper eden evlatlar...Allah bilir ve görür hepsini.Bu bir imtihandır.Defalarca söylenir,her yerden işitilir.Elbet,Allah'u teala tarafından verilen mühlet bitince hesap görülücektir.O güne kadar daha kuvvetli ve daha dik ''daha inançlı'' savaşmak dileğiyle.Başımız sağolsun.

bir yerde gördüğüm yazı paylaşmak istedim çok güzel yazmış kim yazdıysa
C
CrawL ⭐ 15y
Arkadaşlar devletimizn ve milletimizn ve türk milletinin başı sağolsun tabi bunu demeyler herşey çözülmüyor.Adet gereği böyle diyoruz.Benim amacım şuan burda siyaset değil sadece Türkiyenin bir gerçeğidir ki Terör laneti bu hükümet tarafından getirilmedi bunu herkes biliyor bundan önceki hükümetlerde de bunlar vardı.Bu bizi dışardan bir birimize düşürmeye çalışan güçler tarafından yapılıyor.Onlarda Komşularımızdan bir kaçı bizim egemenliğimize el uzatmak isteyenler bizleri Kürt-Türk kardeşliğni bozmak isteyenler yapıyor.Başarılı olacaklarmı derseniz tabiki Allah ın izniyle bu gerçekleşmiyecek.Hükümete düşen görev burda bence vur emri verecek polise askere el uzatanın elini kesecek hapse atmıyacaklar bu p*çleri sıkacak mermiyi anca ozaman yatırşır.Birde milletin beyinlerini temizlemeleri lazım bilmiyorum ben böyle düşünüyorum yanlışta olabilir...
Dağda üç Beş domuz Sürüsü

Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!! 🙏 🙏 🙏

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: