-Resim Silinmiş.
26 LVL Ama Crit 13 ( +75% )
· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Olamaz mı? 1 LVL Crit 14 silah düşmüştü bana da mangyangdan. kahvekeyfi
U
UrbanChaos
⭐ 19y
O PennyWise Bizim Penny Mi 😊
Onemli Olan 72 Silahının 12 Crit. Düşürmek aehuauhue Mr. Green
Cem Artist Artist Cevaplar Verip Durma Yeter ! Twisted Evil
M
muratko193
⭐ 19y
Bende Yeniyken 14 crt cıkmıstı spear cok sevinmiştim ama onemli olan mag atakmıs Shocked
üf ne para eder la
üf ne para eder la
4 yıllık konuyu hortlattıgın için sana nobel ödülü verilmesini talep ediyorum. 👴
üf ne para eder la
4 yıllık konuyu hortlattıgın için sana nobel ödülü verilmesini talep ediyorum. 👴
Burda ödül verilmesi gerekn biri varsa oda sizin yönetim kadronuz neden diye soracak olursan bu adam forumda dolasıyor geziyor eğleniyor gördüğü resımlere konulara yorum yapıyor 4 yıllık konunun hala forumda ne işi var ? neden çöp kutusuna taşınmıyor ? madem hortlatılmamasını isitiyorsunuz biraz çalısında düzenleyin forumu cicioe2
Talebinizi forumun istekleriniz bölümüne konu açarak belirtebilirsiniz viewforum.php?f=5. Konu altında serzenişte bulunarak degil cicioe2
iyi forumlar. 👋
iyi forumlar. 👋
Talebinizi forumun istekleriniz bölümüne konu açarak belirtebilirsiniz http://extraloob.com/forums/viewforum.php?f=5. Konu altında serzenişte bulunarak degil cicioe2
iyi forumlar. 👋
İyide bunları biz belirtmicez siz ( D.mod ve Modlar) Yönetim paneline konu açıp üstlerinizin konuyla ilgilenmesini bekliceksiniz biz yaparsak o işide ne için D.mod oldunuz ozaman renkmi? cicioe2
kilit 😄 daral geldi sin: daral:
K
KimYooShin
⭐ 15y
üf ne para eder la
😆 loooooooooool 😆 xD
Olamaz mı? 1 LVL Crit 14 silah düşmüştü bana da mangyangdan. :?!
dünde bana 72 lv shield çıkmıstı br 18 (%88)
ps: 2007 de aılmıs konu 😄 çok mu aradı bunu bulmak için son mesajı atan acaba??
ben sakinim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 116 LVL EXP 96 DAGGER / WARLOCK 13 DG +2+3 L.A SET 13 DG ACC 13 DG +7 DAGGER WTS 118 LVL WARRIOR CLERIC (13 DG LEGEND +7 2H VE 13 DG LEGEND SHIELD) SATILIK 131 LVL FUL STR GLAVİE İCİNDE 12 13 DG İDARELİK LEGEND SET VAR ALAN ARKADAS İTEM DİZER JOB 92 DE 1 SAYFA ZERK VAR SENİOR GENARAL GOREV 26 lvl dresslı Ff 250k splı char hala farmda gold sılk weya 120 lvl Marjinal BLADE skiller max + 1m sp 13 dg rare itemli