-Resim Silinmiş.
26 LVL Ama Crit 13 ( +75% )
· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Olamaz mı? 1 LVL Crit 14 silah düşmüştü bana da mangyangdan. kahvekeyfi
U
UrbanChaos
⭐ 19y
O PennyWise Bizim Penny Mi 😊
Onemli Olan 72 Silahının 12 Crit. Düşürmek aehuauhue Mr. Green
Cem Artist Artist Cevaplar Verip Durma Yeter ! Twisted Evil
M
muratko193
⭐ 19y
Bende Yeniyken 14 crt cıkmıstı spear cok sevinmiştim ama onemli olan mag atakmıs Shocked
üf ne para eder la
üf ne para eder la
4 yıllık konuyu hortlattıgın için sana nobel ödülü verilmesini talep ediyorum. 👴
üf ne para eder la
4 yıllık konuyu hortlattıgın için sana nobel ödülü verilmesini talep ediyorum. 👴
Burda ödül verilmesi gerekn biri varsa oda sizin yönetim kadronuz neden diye soracak olursan bu adam forumda dolasıyor geziyor eğleniyor gördüğü resımlere konulara yorum yapıyor 4 yıllık konunun hala forumda ne işi var ? neden çöp kutusuna taşınmıyor ? madem hortlatılmamasını isitiyorsunuz biraz çalısında düzenleyin forumu cicioe2
Talebinizi forumun istekleriniz bölümüne konu açarak belirtebilirsiniz viewforum.php?f=5. Konu altında serzenişte bulunarak degil cicioe2
iyi forumlar. 👋
iyi forumlar. 👋
Talebinizi forumun istekleriniz bölümüne konu açarak belirtebilirsiniz http://extraloob.com/forums/viewforum.php?f=5. Konu altında serzenişte bulunarak degil cicioe2
iyi forumlar. 👋
İyide bunları biz belirtmicez siz ( D.mod ve Modlar) Yönetim paneline konu açıp üstlerinizin konuyla ilgilenmesini bekliceksiniz biz yaparsak o işide ne için D.mod oldunuz ozaman renkmi? cicioe2
kilit 😄 daral geldi sin: daral:
K
KimYooShin
⭐ 15y
üf ne para eder la
😆 loooooooooool 😆 xD
Olamaz mı? 1 LVL Crit 14 silah düşmüştü bana da mangyangdan. :?!
dünde bana 72 lv shield çıkmıstı br 18 (%88)
ps: 2007 de aılmıs konu 😄 çok mu aradı bunu bulmak için son mesajı atan acaba??
ben sakinim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
WTS 116 LVL EXP 96 DAGGER / WARLOCK 13 DG +2+3 L.A SET 13 DG ACC 13 DG +7 DAGGER WTS 118 LVL WARRIOR CLERIC (13 DG LEGEND +7 2H VE 13 DG LEGEND SHIELD) Bu Kez Yaşları 1, 5, 13 ve 26 benim rouge carim war 20 lvl oldum ama monster mask kulanmi SS DEWİLLİ SSNuker normal set yok ama fb inca common set var ve ardından 13 adet char toplu satılacaktır